Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány éves korában házasodott meg és mennyi idő járás után?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 18:37
41/48 anonim válasza:
3év 8 hó után, én (F) 29, a párom (N) 25!
42/48 anonim válasza:
Először 18.5 évesen,1 év együtt járás után(a férjem 30 volt)
Másodszor 32 évesen,2 év után(a férjem 36 éves volt)
Harmadszor 35 évesen,fél év után(a férjem egyidős velem,és már 15 éve barátok voltunk,amikor összejöttünk)
43/48 anonim válasza:
4 ev jaras utan, 3 ev egyutteles utan en 22,5 evesen es ferjem 26 evesen hazasodtunk. Ez 2 eve volt. Egyelore minden szuper. De csak diplomazas utan! Szamunkra ez fontos volt. Lagzi utan mas gondok lepnek fel: penz, lakas, kocsi, gyerek stb., nem akartuk, hogy meg az egyetem is egy "gond" legyen.
45/48 anonim válasza:
1 ev utan,azota van kislanyunk is stb..
46/48 anonim válasza:
6 év után (ebből 2 év együttélés után plusz egy egyéves babó mellett).
47/48 anonim válasza:
2 év után, 23 évesen.
most 28 vagyok, nő. van egy 4 éves lányom :)
48/48 anonim válasza:
Nekünk jövő augusztusban lesz a lagzink. :) Amúgy 25 leszek és 5 év járás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!