Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány éves korában házasodott meg és mennyi idő járás után?
a nagyszüleim 3 hónap járás után :) 28 és 30 évesek voltak :) utána pedig 50 gyönyörű év következett....sajnos tavaly meghaltak :(
anyukám 2-3 év után házasodott össze apámmal. nem volt valami tartós házasság...
én pedig 1 hónap után összeköltöztem a párommal, lassan 1 éve ennek, és elég jól bírjuk a strapát :) házasságot nem tervezünk, de papír nélkül is boldogok vagyunk. nálunk nem ez határozza meg a kapcsolat minőségét.
22évesek vagyunk.
Szerintem másoknál se a papír határozza meg a kapcsolat minőségét :)
De azért köszi a válaszod, sok boldog évet kívánok nektek is!
Bő másfél év járás után, mindketten 19 évesek voltunk.
Mindketten fősulisok vagyunk még most is.
Egyáltalán nem bántam meg!
21/L és F
Mi akkor házasodtunk, amikor a férjem végzett. Én akkor a másodévet végeztem. Sok "bölcs tanácsot" kaptunk, hogy várjuk meg az én diplomámat. De minek, könyörgöm? Erre nem tudtak értelmes választ adni.
Ráadásul mi hívők vagyunk, és Isten törvénye, hogy ne paráználkodj. Mi nem feküdtünk le egymással a nászéjszakánkig. Hogy gondolták egyesek, hogy még három évig egymás szép szemét nézzük majd, mikor már megtaláltuk egymást?
22 éves voltam, 2év után.
Immáron 1,5éve vagyunk házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!