Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ex az esküvőn a közös gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex az esküvőn a közös gyerek miatt: szerintetek jogos?

Figyelt kérdés

A vőlegénynek van egy 3 éves kislánya. Szeretné, ha a kislány is ott lenne az esküvőn, de a kora miatt még nyilván nem jöhet egyedül.

Ilyen esetben jogos elvárás a menyasszonytól, hogy viselje el az exet?

2013. nov. 28. 17:53
1 2 3
 11/21 Je Veux ***** válasza:
51%
Nem jogos. Ott van a nagymama, nagynéni, keresztanya, lehet válogatni.
2013. nov. 28. 18:39
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Ha én lennék az ex, kizárt, hogy ott akarnék lenni a volt párom esküvőjén, most tök mindegy, hogy milyen a viszony. Ő tudja egyáltalán, hogy ez a terve a vőlegénynek?

Ilyen esetben ott van a nagymama, a férj édesanyja, akit ismer a gyerek nyilván, hogy vigyázzon az unokájára. nem is értem, ez hogy merülhet fel.

2013. nov. 28. 18:42
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk ott volt az ex az esküvőnkön, pedig gyerek sincs :D A szertartásra az egész osztály meg volt hívva, ahol dolgozik, ezzel az ex is, és eljött minket megnézni (az anyukájával, aki egy nagyon cuki nő). Nem volt egy csúnya szakítás, baráti viszonyban maradt a család, sőt, náluk szokott a férjem családja disznót vágni. Nem volt gond az esküvőn, nem rendezett jelenetet, minden rendben zajlott :)

Az adott helyzetben szerintem szintén nem gond az ex, ha normális viszonyban vannak. A nagyszülőknek/nagynéniknek ilyenkor sok dolga van, nem tudnának egy 3 évesre is felügyelni (ez volt nálunk is, a legnagyobb gond a neveletlen 3 éves unokaöccsel volt, akire sem a szülei (akik nekünk segítettet), sem a nagyszülők nem figyeltek rendesen, mert mindig beszélgetniük kellett...).

2013. nov. 28. 19:29
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
Nem, nem jogos, és nem tűrném el hogy ott legyen! semmiképp! A gyereket vigye a vőlegény testvére, anyja, apja, nagyanyja, bárki a családból, de a volt feleségnek nincs ott semmi keresnivalója!
2013. nov. 28. 20:08
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
Én gyerekként voltam így esküvőn. a kapcsolatukon múlik és ez értelmes emberek között nem okoz gondot. foktok a gyerek miatt amúgy is sokat találkozni.
2013. nov. 28. 20:11
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
A normális ex el sem megy. A 3 éves gyerek még kicsi egy esküvőhöz, nem is érti, hogy mi. Ha ott van, vigyázhat rá a nagymama. Az esküvőtök egy új élet kezdete. Baj lesz, ha a vőlegényed nem tudja lezárni a régit. Sajnálom, hogy a mai lányoknak csak gyerekes apák jutnak.
2013. nov. 28. 20:34
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Elég gyorsan haladtok a kapcsolattal ha az előző házasságból származó gyerek még csak 3 éves :D
2013. nov. 28. 21:26
 18/21 anonim ***** válasza:
24%

Én nem szeretném, hogy ott legyen egy ilyen ex. :/

Szerintem a menyasszony sem.

Más is tudja hozni-vinni a kislányt.

2013. nov. 29. 14:30
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
F***ért kell lepontozni, de köszi :)
2013. nov. 29. 15:00
 20/21 anonim ***** válasza:
20%
Én a gyerekemet el se engedném az apjának az esküvőjére.Jóban vagyunk,de nem akarnám,nem lenne egyszerü felfognia hogy az a nő most kicsoda és miért nem anya van ott és hasonlok.
2013. nov. 29. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!