Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan adjam át a meghívókat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam át a meghívókat? Mit mondjak hozzá?

Figyelt kérdés

Pontosan 1 hónap múlva lesz az esküvőnk, lesz lakodalom is. Nem terveztünk nagy lagzit, de anyám közbe szólt, és olyan embereknek is beharangozta hogy meg lesz hívva lakodalomba, akiket mi még véletlenül sem akartunk meghívni a párommal. A párom jó formán nem is ismeri ezeket az embereket és én is csak annyira, hogy párszor együtt síeltünk, vagy nyaraltunk. Ezek az emberek inkább anyám barátai, nem az enyémek és különben is. A lényeg, hogy anyám kitalálta, hogy szombatra odahívja hozzájuk ezt a 20 embert és majd én egy házibuli keretében átadom a meghívókat. Nem akartam, de állati nagy veszekedés volt belőle, anyám közölte, ha nem hívom meg ezeket az embereket akkor ő se jön, meg ilyenek. Szóval hiába próbáltam meg lebeszélni róla, nem hajlandó megérteni, hogy ez az én esküvőm nem az ővé. Mindegy, bocsi a sok rizsáért. A kérdésem tehát az lenne, hogy ott fog állni 20 akárki és én mit fogok nekik mondani? Hogy adom oda a meghívókat? Ki vagyok, légyszi segítsetek!

N/22

2013. nov. 7. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Szeretettel meghívlak benneteket az esküvőmre!Ennyi.És odaadod a meghívókat.
2013. nov. 7. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szeretettel meghívni 20 idegent, akit az anya sírt ki, ocsmányul megzsarolva a saját lányát...Jó idegeid lehetnek, nekem eldurrant volna az agyam, és kedvesen, de közölném velük, hogy nincsenek meghívva valójában, és elnézést kérek anyám nevében, aki sajnos nem ismeri az alapvető viselkedési normákat sem.

Lehet, hogy megorrolnának, de anyukád ezt ebben az esetben meg is érdemelné.

2013. nov. 7. 16:39
 3/11 sippara ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén, én közöltem volna anyukával, hogy rendben, akkor őt is lehúztam a listáról, jónapot. 20 ember nektek is eszméletlen pluszkiadás, ráadásul te sem ismered őket, nem hogy a párod. Meg fogja esetleg határozni anyuka azt is, milyen pózban csinálhattok gyereket?

Ehhez mérten én a 20 embernek azt mondanám, hogy fogalmam sincs, miért lettek ide meghívva, édesanyámmal én ezt már megbeszéltem, elmondtam, hogy mi LESZ a SAJÁT esküvőmön, innentől kezdve nyilvánvalóan ő akar tőlük valamit, mert én nem.

2013. nov. 7. 17:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg anyukát, hogy jó rendeben meghívod őket, de az összes költségüket anyuka állja, szerintem azonnal visszakozna.
2013. nov. 7. 17:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben oda sem állnék eléjük... nehogymár. ezt anyukád találta ki, mondja meg nekik szépen, hogy a lányáék úgy döntöttek, hogy csak a közeli barátokat és ismerősöket hívják meg, a fiú részéről sem lesznek ismeretlenek, ezért a fiút és családját ez kellemetlenül érintené, hisz az ő részükről nem jönnek kevésbé ismertek. na ezt jól leírtam. :) 23N
2013. nov. 7. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem értelek, kérdező, te házasodsz, vagy Anyukád?

Felnőtt ember vagy, hozz te döntést az esküvőddel kapcsolatban, ha anyád durcizik, akkor a büntetése, nem hívod meg.

A mai világban, különben sem olcsó egy esküvő, éppen ezért nem szoktak minden ismeretlen embert meghívni.

Elmúltak azok az idők, hogy hálából, vagy felvágásból hívunk meg embereket...

2013. nov. 8. 10:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkié hasznos volt és lelki erőt adott. Sajnos nem hivatkozhatok arra, hogy drága ennek a +20 embernek az etetése/itatása(anyám fizeti az esküvőt) meg most abba hosszú lenne belemenni hogy miért kell ezeket az embereket meghívni, de a lényeg az, hogy nem nagyon van más választásom. Vagy is lenne, de nem akarok több vitát, azt szeretném, hogy mindenki érezze jól magát, legyünk túl rajta, aztán úgyis megy minden tovább a régi kerékvágásba. Nekem is eszembe jutott, hogy akkor ott közlöm a meghívottakkal, hogy nekem eszem ágában sincs őket odahívni, de abból óriási nagy botrány lenne. Viszont valahogy azt sem érzem a sajátoménak, hogy odaálljak és akkor azt mondjam, hogy "szeretettel meghívlak kedves Xy." Az nagyon gáz lenne, ha egyszerűen csak letenném az asztalra a meghívókat, aztán majd lesz, ami lesz?
2013. nov. 8. 10:53
 8/11 sippara ***** válasza:
100%
Ha mindenképpen muszáj őket meghívni, én megmondanám édesanyámnak, hogy ezek az Ő vendégei, úgyhogy legyen szíves Ő átadni a meghívókat - ugyanúgy, ahogy ÉN átadtam a SAJÁT vendégeimnek.
2013. nov. 8. 11:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
hát ez az, ha már anyukád vendégei, akkor szépen adja át őket Ő MAGA!!!!!!!!!
2013. nov. 8. 11:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó ötlet. Meg is fogom mondani anyámnak!
2013. nov. 8. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!