Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen álomesküvőt képzeltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen álomesküvőt képzeltek el magatoknak?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 20:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

nekem jövőre lesz az esküvőm és lagzi utána. nagyon lassan fogom fel a dolgokat, és lassan is kezdek neki örülni. olyan hihetetlen, nem merem elhinni, hogy ez megtörténik velem. mindig is erről álmodtam. persze a valóság és álom között van némi különbség...:) a valóság más, mint mikor kislányként a tökéletes esküvőről álmodozol :D

no de, nekem olyan álomesküvőm lesz, hogy olyanok lesznek, akiket szeretek, család, rokonok, barátok, jó zene, jó kaja, jó fotós, de a legjobb a párom lesz, boldog vagyok, hogy Vele csinálom majd ezt végig, mással el sem tudnám képzelni, Ő a mindenem, ha Ő ott van, nekem az már tökéletes, ez nem túlzás! :)

2013. okt. 30. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:
de irigylem azokat akiknek ilyesmi adatik meg!
2013. okt. 30. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
tengerpart mellett kb 20-40 fővel , kék fehér uszályos ruhában 3 koszoruslánnyal ,papagájvirág csokorral mennék az oltárhoz ami ilyen pavilonféleség :D.. és ott mondanám ki a boldogitó igent :D.. utána finom vacsora , italok,gyönyörű torta ,és egy jó bulizás ... én ilyenek képzelem el az álom esküvőmet. de ez még nagyon nagyon messze van :))
2013. okt. 30. 21:17
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Egyszerű két tanús esküvő, aztán a megspórolt pénzből egy nagyon szép fotósorozat készítetése a szabadban és egy nászutacska valami nyugodt, természetközeli helyen. Ennyi.

Ha meglesz a saját házunk, főzök, sütök, összehívom a rokonokat aztán örüljenek maguknak. :D

Na ez az én álomesküvőm :D

2013. okt. 30. 21:24
 15/18 anonim ***** válasza:
96%

Kb. mint a Rettenthetetlenben, mikor megszöktek és az erdőben adta össze őket egy pap.

De ha nem ez, akkor egy szép tavaszi napon egy kertben vagy valami természeténél fogva virágos helyen kimondani az igent, a zene a természet zajai lennének, a díszítés meg a virágok.

Ezután szabad ég alatt egy laza megvendégelés (falatok, sütik, pezsgő, víz, gyümölcslé) és mindenki mehet amerre lát. Nem kell ajándék, meg semmi, de mi ezek után elmennénk egy nászútra Új-Zélandra. Megnéznénk a hobbit házakat és a Zöld sárkányban innánk (amit tényleg felépítettek, mint kocsmát) :D

De persze ebben a leglehetetlenebb maga Új-Zéland. Nekünk megfizethetetlen a repjegy.

2013. okt. 30. 21:31
 16/18 Frigg ***** válasza:

Utolsó: eddig ez az ötlet tetszett a legjobban!

Zabmester: addigra talán hazajutok innen ;)

Az én álomesküvőm Halloween napján, ugyan ebben a stílusban lett volna. Narancs-lila-fekete dekorációval, fekete-lila esküvői ruhában, rockabilly/psychobilly zenével a bulira. Barátaim és a családom körében. Ehhez képest teljesen más esküvőm lett, még a kontinens sem volt ugyan az :) De nem bántam meg, a lényeg, hogy együtt vagyok azzal, akit szeretek :)

23/N

2013. okt. 31. 03:20
 17/18 anonim ***** válasza:
94%

Nekünk összejött:)

Amit megváltoztatnék...soha többet nem akarok annyit idegeskedni, mint előtte, és valahogy lenne lakodalmas menet..

Reggel elkészültünk...fotózás..

Hagyományos lánykikérő a szüleimtől... Mindenki megkönnyezte...(én is)

Egy gyönyörű teremben volt a szertartás, egy arborétumban...

A lagzi egy elegáns helyen volt, de vadregényes környezetben, tóval, lovardával(nem mintha ez kellett volna, csak az összkep miatt, )

Erdőszéllel a völgyben, mindez a szülőfalumban..

Hajnalig roptuk, otthon reggel 8kor is még tartott az afterparty (én már aludtam)

Másnap 9 kor én mar ébren, apuval folytattuk a pálinkázást..:)

Délután a környékbeliek átjöttek (Morzsaparti, és névnapi köszöntés részemre...) tehát megettük megittuk a maradékokat:)

Köv. nap rohanás az okmányirodába, hogy estére meglegyen az útiokmányom a naszúthoz...

Nagyon jó visszagodolni...

2013. okt. 31. 08:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Házasságellenes vagyok az esküvő szónak pedig már a jelentésétől is borsódzik a hátam.

De ha egyszer valami csoda folytán megtalálnám a "másik felemet"... Nos, a házasságkötést tengerparti mediterrán kisvárosban képzelem egy régi kis kőtemplomban. Csak mi ketten, meg a két tanú, gondolom, akit fél órával előbb szedtünk össze az úton. Ja, és tök spontán lenne az egész, tehát nem előre eltervezett.

Aztán ha hazaértünk, esetleg egy kis összejövetel keretében pár közeli hozzátartozóval/barátokkal is koccintanánk egyet, hogy azért teljesen ne maradjanak ki.

na ilyen lenne:) De gondolom, a mai világban ennyire egyszerűen nem lehet elintézni semmit:))

21/l

2014. ápr. 30. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!