Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » El tudnátok képzelni magatokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnátok képzelni magatoknak egy ilyen esküvőt? (videóval)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

Mondjuk a násznép újdonságokra való nyitottságától is függ, de szerintem ez nagyon jó bevonulás :D

Én egy hasonló bevonulást el tudnék képzelni Magyarországon is, akár még koszorúslányként is jó lehet részt venni egy ilyen esküvőn.

Ti örülnétek egy ilyen bulis esküvőnek/bevonulásnak? Persze a többi része az esküvőnek lehetne romantikus meg nyugis :)

2013. ápr. 7. 16:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Nekem ez nem jön be, szerintem túl erőltetett, de ízlések és pofonok. :-)
2013. ápr. 7. 16:43
 2/23 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem király.
2013. ápr. 7. 16:47
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
Hát jó dolog az öröm, meg ez egy örömteljes nap, de nekem kicsit sok, hogy egy templomban ilyet művelnek annak ellenére, hogy nem vagyok egy nagy hívő. Azért szerintem itt nem nagyon adták meg a tiszteletet az egyháznak. Most biztos le leszek pontozva :)
2013. ápr. 7. 16:52
 4/23 anonim ***** válasza:
65%
Nevetséges,polgárira bevonulhatsz így de ha te így vonulnál be a templomba akkor biztos, hogy a papa kivág a franca a templomból.
2013. ápr. 7. 16:54
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Az amerikai szertartások azért nem annyira konvencionálisak, mint az itthoniak.
2013. ápr. 7. 16:56
 6/23 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem tetszik.A templomba, mielőtt megesknédk, biztos, hogy nem vonulnék be így. Esetleg a lagzit kezdeném valami vicces tánccal, de az esküvőn semmiképp.
2013. ápr. 7. 17:08
 7/23 anonim ***** válasza:
96%
Ehhez azért kell egy baártikör még hozzá bevállalós.
2013. ápr. 7. 17:08
 8/23 anonim ***** válasza:
57%

én utálom az itthoni dögunalmas miséket és esküvöket. tuti biztos hogy vmi egyedit csinálnék.

a pap meg szoljon amit akar nem dugni megyek a templomba hanem táncolni. istent meg tuti nem sértem meg vele.....

2013. ápr. 7. 17:14
 9/23 A kérdező kommentje:

Mindenkit felpontozok, véleménytől függetlenül :)

Igen, Amerikában egy kicsit lazábban fogják fel az esküvőt is.

Azért is tetszik, mert nem feltétlenül szeretnék sírni az esküvőmön :D (Bár hol van az még :D )

2013. ápr. 7. 17:15
 10/23 anonim ***** válasza:
57%

ismerősöm tesójának a lagzija: http://www.youtube.com/watch?v=WsQLg1YZKAc

nézd meg, nem hosszú. én konkrétan bőgtem a meghatottságtól, annyira édes volt :) a násznép kedveskedett ezzel a párnak, a végén ők is szerepelnek benne.

ha egyszer az életben esküvőre adom a fejem, tuti lesz benne vmi hasonló. egyáltalán nem érzem erőltetettnek. egy poénos kis momentuma az esküvőnek, amúgyis buli van, vagy mi a szösz :)

2013. ápr. 7. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!