Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudod képzelni az életed klasszikus, habos-babos menyasszonyi ruha nélkül?
Hát az borzasztó fontos hallod e... enélkül nem is lehet élni :))
Na , én pl csak így tudtam elképzelni az esküvőmet. Nem eseteim a giccses habos menyasszonyi ruhák...
Én habos-babos mennyaszonyiruháVAL nem tudom elképzelni. :)
Eredendően a házasság sem szerepelt a kivánságlistámon, de mivel a páromnak fontos, szeptemberben lesz az esküvőnk. Nekem egy szolid, kimonofazonú törtfehér ruhám lesz. :) Semmi flanc.
Teljes mértékben!:)
Én "renitens"vagyok ebből a szempontból.Sose vágytam ilyen menyasszonyi ruhára,azt elismerem,hogy nagyon szépek és mutatósak,de úgy érzem,hozzám nem illene.Érdekes,a családban mindenki talpig hófehérben,fátyollal esküdött,ismerősök,barátnők lagziján is habos-babosban virított a menyasszony,de az én esküvőm rendhagyó lesz:)
Én "egyszál"farmerben is el tudnék menni rá,mert szerintem nem a körítés meg a pompa a lényeg,de azért mégis megadom a módját ennek az egyszeri alkalomnak,mégiscsak esküvő:)Még sok időm van ruhaügyben gondolkodni,de majd valami elegáns,alkalmi ruhát fogok választani.A tanúknak is mondtam félig viccesen,felőlem azt húznak fel,amit akarnak.
Fogalmazhaték úgy is, hogy egy ilyen ruhában el sem tudnám képzelni magam. az nem én lennék, szerintem a barátaim meg a csládom röhögőgörcsöt kapna, ha így meglátna. valamilyen egyszerű, szigorúan fátyol, abroncs/csipke-fodormentes ruhám lesz. és abban sem vagyok biztos, hogy fehér.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!