Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok (és koszorúslányok) milyen körmöt csináltatok, csináltattatok magatoknak?
Én ilyet szeretnék. De ez nem túl "szolid"?
Néha szokott lenni műkörmöm (1-2 évente), a lekerekített formához ragaszkodom, csak nem tudom, hogy rakassak-e bele mintát, illetve mennyire legyen hosszú, hétköznapra ennél hosszabb szokott lenni de nem sokkal.
22:26-os linkelte be ezt [link]
csodaszép, pedig én műkörömellenes vagyok!
Szerintem ez a köröm csodaszép!
Kb. ilyen hosszúságú szokott lenni persze nem ilyen borzalmasan ronda és nem is szögletes hanem lekerekített, nem volt vele gondom soha.
Nekem eszembe se jutott műkörmöt csináltatni, semmit nem kezdtem a kezemmel.
Amit itt valaki belinkelt, aki nem műkörömpárti, na az szép.
Szia
Én sem vagyok műköröm párti. A saját körmöm volt megcsinálva francia festéssel.
Az esküvő előtt 2 hónappal kezdte el a manikűrös kezelni/formálni. Az esküvőre nagyon szép egészséges, nem túl hosszú körmein lettek.
Fontos, hogy legalább manikűröshöz elmenjen valaki, mert az esküvőn nagyon sokan lesz szokták fotózni az ifjú pár kezeit: aláírás, gyűrűfelhúzás stb.
A párom mezőgazdasági dolgozó, de ő is eljött párszor velem, hogy szépek legyenek a kezei :-D
A kérdezőnek:
Ha elmész a manikűröshöz és megmutatod neki a ruhádat, akkor annak a stílusnak megfelelő körmöt fog neked csinálni. Fontos, hogy az esküvő előtt csináltass próbafestést, mert lehet, hogy nem fog tetszeni, vagy a körmön levő kiegészítők (kövek) fognak zavarni.
Ugyanúgy ahogy próbafrizurát és próbasminket is érdemes csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!