Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek muszáj, hogy legyen (ek) koszorúslányok egy esküvőn?
Dehogy muszáj!
Szerintem pl. felesleges és giccses, de én a fehér ruhát is annak tartom, nem is volt egyik sem. Mégis szép esküvőnk volt, többen sírtak is a meghatottságtól.
Egyik barátnőm most készül esküvőre. Hát ha az abroncsos koszorúslány ruhát figyelmen kívül hagyjuk, akkor szerintem az általa megvett ruha elmenne koszorúslány ruhának is. Jó csokra nem lesz, senki nem fogja róla azt gondolni, hogy ő a koszorúslány de....
Na ezzel csak azt akartam mondani, hogy ma már a vendégek is annyit adnak a megjelenésre, hogy könnyen keverhetőek. lehet senkinek fel se fog tűnni a dolog.
Dehogy muszáj! Nekünk például a hagyományos és a modern esküvő keveréke volt, és szuper lett, sokan mondták,hogy életük legjobb lagzija volt:)
Hagyományos: habos-babos ruha, vőfély, menyasszonytánc, éjféli keringő stb.
Mondern: nem volt pl.koszorúslány, kikérő a lányos háznál, nem volt lakodalmas mulatós zene sem, DJ csinálta a zenét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!