Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a reális összeg egy esküvői fotózásért? Kérem azok ne írjanak, akik olcsón akarják/vagy úszták meg a fotózást. Én fontosnak tartom, hogy jó legyen, és olyan, ami kiváló minőségű.
Figyelt kérdés
Kértem vagy 10 fotóstól ajánlatot, és nagyon nagy lett a szórás, 95.000-650.000 Ft-ig. De mennyi a reális, egy egész napos fotózásért?2013. okt. 21. 16:33
31/33 anonim válasza:
Az utolsó nagyon jól látja a helyzetet, még ha a szövetségi tagságot illetve a díjakat én személy szerint nem tartom mérvadónak, az viszont tény, hogy ha olyan fotóst választ valaki akinek ezek megvannak, azzal klasszul fel lehet vágni és nyilván többet is kell érte fizetni.
32/33 anonim válasza:
A miénk 200.000 ft-ba fog kerülni. Nekünk ismerős ajànlotta,de a nő tényleg profi!! Volt màr az év esküvőfotósa is. Úgy gondoljuk,hogy a fotós az amin nem szabad spórolni. A képek mégis csak maradandóak,nem mindegy hogy utàna mit nézegetek életem végéig!
33/33 anonim válasza:
Nekünk 110.000 lesz, mindennel együtt. Jegyes fotózás is benne van (ingyen van), kreatív is, készülődéstől hajnalig ott lesz, mindent megörökít, és elég jó hírű fotós, fantasztikusak a képei, és maga az ember is nagyszerű! :) Ezt az összeget nem sajnálom érte/tőle, mert Ő jó!
Viszont videónk nem lesz, nem érzem szükségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!