Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha farmerban akarunk esküdni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha farmerban akarunk esküdni, illik szólni előtte az anyakönyvvezetőnek?

Figyelt kérdés

A legjobb lenne, ha olyanok írnának, akik tényleg szó szerint farmerban házasodtak (de legalábbis nem nagyon öltöztek ki).

Persze nem kopott, ezer éves ruhákról van szó, újonnan vásárolt, jó minőségű/anyagú fekete farmer lesz mindkettőnkön, az ingünk/blúzunk is egymáshoz illő lesz, cipőnk is alkalmi lesz stb.

Lehet leszólni, de az annyira nem érdekel, tényleg csak azt szeretném tudni, hogy érdemes-e előre szólni, vagy ez igazából nem téma. Nem akarunk udvariatlanok lenni.

2013. okt. 18. 20:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Egyébként kedves a tanácsod, pont azért fogunk így esküdni, mert elfogadtuk magunkat ;) Próbálj meg te is eszerint élni, akkor nem csak fröcsögni tudsz majd.

Minden jót :)

2013. okt. 19. 00:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Szóljatok neki. Jó eséllyel úgyis ugyanabban a ruhában lesz, mert nem ti vagytok az egyetlen pár, akit aznap összead, de ha mégis, lehet hogy örülni fog, hogy nem muszáj annyira kiöltöznie.
2013. okt. 19. 07:39
 13/18 anonim ***** válasza:

9 vagyok.

lehet akkor félreérthető volt, az anyakönyvvezetőre gondoltam, hogy ilyenkor ő is kicsípi magát

2013. okt. 19. 10:15
 14/18 anonim ***** válasza:
9: az anyakönyvvezetőnek egy nap több esküvője van, nem fog egy miatt gyorsan átöltözni.
2013. okt. 19. 11:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az anyakönyvvezető nem a fiatal párok örömére csípi ki magát neki ez munka ruha, előírás, neki ebben kell lennie akkor is ha a fiatal pár francia forradalmárnak öltözik.

Ettől függetlenül a fiatal pár akármiben lehet. Higgyétek el láttak ők már cifrább cuccot is egy farmernadrágnál.

Sokat esküsznek úgy, hogy az utcai ruhájukban beugranak a megbeszélt időpontra, gyorsan lezavarják a dolgot és mennek a dolgukra.Vannak, akik még a fáradságot sem veszik, hogy normálisan nézzenek ki és még vendégeik sincsenek csak két tanú. Hallottam olyat, hogy a tanúskodást a hivatal két dolgozója vállalta.

Ezekhez képest ti igencsak rendezetten fogtok oda állni.

2013. okt. 19. 14:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Bár számomra is meglepő ez a dolog, soha eszembe nem jutna és nem is szimpatikus, a kérdésre válaszolva, szerintem nem kell szólni előre! A mi rokonságunkban is volt, aki "csak beugrott" az esküvőjére, nem voltak kiöltözve. Ez nem ünnepnap?!
2013. okt. 19. 16:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem szólnék, sőt én még ennyire sem fogok kiöltözni, mint ti, bár csak 2 tanúval mennék be.
2013. okt. 19. 18:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves Hölgyek, Menyasszonyok, leendő Menyasszonyok, Feleségek!

Nem akarom a számokat leírni, de 1-2 válasz nagyon-nagyon-nagyon felháborít.

Igen mi tesszük a "dolgunkat" akkor is ha fáj a fejünk, vagy a gyerek lázasan fekszik otthon, és akkor is amikor a pár ílyen stílusban beszél velünk.

Nem "kötelező" a kiöltözés, hanem alkalomhoz illően kell megjelenni, ami mindenkinek mást jelent. Évek során kialakul az öltözet, mert nagyon kellemetlen ha túlöltözöttek, vagy alulöltözöttek vagyunk.

Ha úgy is találkozol még az aktővel, gondolom az esküvő részleteit megbeszélni, zene, gyűrű, stb., megemlítheted, hogy Ti így gondoltátok a megjelenést.

2013. okt. 19. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!