Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima egyszerű esküvőnk lesz hétköznap, minden felhajtás nélkül. Mennyit illik adni az anyakönyvvezetőnek?
szia, nekünk is ilyen esküvőnk volt.
mi nem adtunk neki semennyit. Illett volna??
maximum akkor adtam volna, ha hétországra szóló lagzink lett volna, de mivel arra sem volt pénzünk, hogy egy 20 fős lagzit kifizessünk, így maradt a 2 tanú és a köszönjük szépen! az anyakönyvvezetőnek.
Na, álljon meg már a nászmenet! (Hogy stílusos legyek, persze a legnagyobb tiszetlet megadása mellett.)
Nehogy bevezessétek! Nem tudom, hogy ezért az állampolgári szolgáltatásért kell-e fizetni (31 évvel ezelőtt maga a szertatás ingyenes volt, a református templomban pedig volt egy fix esketési díj.)
Vigyázz, az anyakönyvezető közalkalmazott. Az Ő extra jutalmazását akár megvesztegetésnek is lehetne tekinteni.
Szia, igaz hogy nem kell es nem is illik neki adni semmit. De mivel tett nektek egy szivesseget, es nektek ez sokat jelent, hiszen nem kell feleslegesen hazautazni a parodnak, igy mar mas a helyzet.
Keszitessel neki egy ajandekkosarat annyibol, amennyid van ra. 5000 Ft korul? Nem tudom.
Ha a parodnak haza kellene utaznia kulfoldrol, sokba kerulne, es meg magyarazkodnia is kellene a munkahelyen, hogy elengedjek.
Igy mar erteheto a helyzet, en ajandekkosarat keszitettetnek, hiszen rendes volt hozzank az anyakonyvvezeto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!