Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sima egyszerű esküvőnk lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sima egyszerű esküvőnk lesz hétköznap, minden felhajtás nélkül. Mennyit illik adni az anyakönyvvezetőnek?

Figyelt kérdés
Csak mi leszünk meg a két tanú.
2009. máj. 13. 13:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Az én anyukám anyakönyvvezető(is) kemény 1140 ft ot kap egy esketésért,pénz nem fogad el,viszont jól esik neki,ha az asztaldíszt,ami a szertartás közben az asztalon van,otthagyják,vagy kap pár szár virágot.Amúgy 1140ft ért nem éri meg neki,1500 csak a fodrász és a ruháról nem is beszéltünk,nah meg ha külső helyszínre saját pénzből megy ki...elhivatottságból csinálja,nem anyagiak miatt

Remélem tudtam segíteni

2009. máj. 13. 15:16
 12/17 anonim válasza:
100%
Én a helyedben egy doboz finom, jó minőségű bonbont vennék Neki (kb 1500-2000Ft bőven elég rá), azt becsomagolod, és így még a kollégái előtt sem hozod kellemetlen helyzetbe (soha nem lehet tudni...). Mindenképpen egy ilyen kedves gesztussal azért mutasd Neki, hogy figyelmes, megértő volt veletek. Ezen kívül, ahogy fentebb írta vki, az asztaldíszt is ott tudod hagyni. De a bonbonnak legalább nem olyan "levetett/használt" érzete van.
2009. máj. 13. 15:19
 13/17 anonim válasza:
69%
A rendőrnek sem adunk, amiért - forgalomirányító lámpák hibája esetén - karjelzéssel szabad utat mutat.
2009. máj. 13. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem a kosár túlzás. Menj oda hozzá, és köszönd meg még egyszer. Fogd meg a kezét. Jól fog neki esni.Nem hinném, hogy ennél többet várna.Neki semmi fáradtságába nem került ez. Ha csak megköszönöd, kinyilvánítod, hogy normális önzetlen embernek tartod. Ez itt elég ajándék.
2009. máj. 13. 19:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha csak ti lesztek , akkor pláne nem adnék. Nálunk 15 perc alatt "lezavarta" a ceremóniát.Előtte 3 perces "útbaigazítás". Nem mondom , szép volt, de a meghatódottságól másképp látja az ember a dolgokat...

Azért hogy kettőtöket összead , ilyen "szerény" körülmények között, szerintem felesleges. Utána egy hálás "köszönjük" bőven jó...

2009. máj. 13. 19:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van,h nem adunk olyannak aki a dolgát végzi.Én se kapok plussz pénzt azért mert kiszolgálom a kedves vevőket.Még nem döntöttem ez ügyben attól is függ milyen lesz az egész "ceremónia",ja meg attól is hogy mennyit kell amúgy fizetni,még a részleteket nem beszéltük meg.
2009. máj. 14. 14:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Na ezért ilyen korrupt ez az ország.
2015. dec. 12. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!