Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te voltál már téli esküvőn?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te voltál már téli esküvőn? Hogy tetszett?

Figyelt kérdés
Mivel családom nagy része mezőgazdaságban dolgozik, téli (igazából novemberi, vagy decemberi eleji lenne - január, február kilőve, az már túl hideg :D) esküvőt szeretnék, mert úgy mindenki ráérne. Párom tavaszit szeretne. Nekem is sokkal jobban tetszene egy májusi esküvő, de akkor a bátyám biztos nem tudna eljönni, ha meg beüt valami, akkor apukám se. 26N
2013. okt. 17. 06:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Szia!Még nem voltam téli esküvőn,de az enyém most lesz dec.21-én és hosszú ruhám lesz
2013. okt. 18. 17:26
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
Én őszi esküvőt szeretnék, mert bár a havas téli nagyon bejönne, de kevés rá az esély, hogy pont essen nekem egy kis hó :D Viszont télen ahogy hullanak a levelek, gyönyörű képeket lehet csinálni, míg ha télen nincs hó, minden kopár.
2013. okt. 19. 19:54
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Egyszer voltam téli esküvőn,ott a menyasszony eltörte a lábát,mert elcsúszott,a lagzit ezért már meg sem tartották,az ügyeletre mentek helyette,aztán haza és mi is.A ruhája hosszú volt és szőrme boleró volt rajta.Ja és nagyon fáztunk a templomban,mindenki kabátban ült.
2013. okt. 20. 12:41
 14/17 anonim válasza:
65%
Szia. Mi most decemberben házasodunk igaz hogy egyenlőre csak polgári esküvőnk lesz mindenképp különlegeset akartam főleg így hogy nem lesz még templomi és a december mindenféleképp különleges hónap mivel telis tele van szeretettel.
2013. okt. 20. 22:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy így lepontoztak titeket, de köszönöm a válaszokat! A most házasulandóknak pedig sok boldogságot kívánok! :) A mi esküvőnk jövőre lesz esedékes.

(Azért, ha a decemberi esküvők után megosztanátok velem a tapasztaltaitokat, annak is örülnék.)

2013. okt. 20. 22:43
 16/17 A kérdező kommentje:
"Igaz, hogy volt már olyan, hogy ötkor értünk haza hajnalban, hatkor meg már zörgettek hogy menni kell, mert pont ideális a leesett eső miatt a föld, vagy csak simán kombájnozni kellett másnap, de azért kihagyni még egyet sem kellett." Ezt nem is olvastam eddig végig, de ki az, akinek eső után ideális az aratás? Vagy ennyi pénzetek van szárításra?
2013. okt. 20. 22:45
 17/17 anonim ***** válasza:
63%

A mi esküvőnk decemberben volt. Karácsony előtt 2 héttel. Imádtam az étteremben ott volt a feldíszített karácsonyfa:)meg egy életnagyságú mikulásbábú is:) az étterem is fel volt díszítve, nagyon hangulatos volt:)

Mai napig oda megyünk vissza házassági évfordulót ünnepelni. Most lesz majd a második.

Beszéljétek meg. Nálunk sokan örültek neki, hogy nem kell megsülni....

27/N

2013. okt. 21. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!