Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ültetőkártyára magunknak mit írjunk?
A saját nevünket, vagy, hogy Menyasszony, Vőlegény?
A többieknek, bece- és keresztnév kerül,
Köszönöm,
én is így gondoltam, csak most elkezdtem keresni, és sehol nem írták le, hogy ígyszokták- e...
(Pánik hadművelet elindult:S így 4 nappal előtte)
:D hát ez állati egyre hülyébb kérdések vannak esküvő terén ha közeledik a nagy nap:D
mi csak ráböktünk mindenre,hogy ez így és így legyen azt kész még csak meg sem kérdeztünk másokat
Amúgy azt írtuk rá ifjú férj,ifjú feleség
Szerintem nem hülye kérdés! Azért kérdezte meg a kérdező, mert nem tudta.
Ok én nem a gyakorin kérdeztem meg, hanem megbeszéltük a férjemmel, hogy mit és hogy szeretnénk és együtt más véleményétől függetelnül döntöttünk.
dehogynem hülye kérdés, nem is értem a menyasszonyokat pedig én is voltam az,de semmin nem problémáztam csak anyagiakat néztem át jobban,de az hogy ültető kártya már annyira nem érdekelt hogy otthon is felejtettük őket:D
én terveztem a ruhámat és megvarrattam egy baráttal így 20 ezer alatt sikerült,a legkorábbi időpontot kértük, mert nekünk nem számított hányadikán van hanem hogy hányan férnek be. és a lagzi is egy sima 5000 ft-ért bármennyit ehetsz helyen volt így nem volt gond azzal mi legyen a menü
a meghívókat meg én készítettem, abban sem kértem segítséget
amikor anyagiakban kérdeznek hogy mi mennyibe kerül és hol kell elintézni azt megértem,de az ilyen kis dolgokat nem, ez van
Kézzel írott kártyánk lesz.
Nekem szegezte a (leendő) sógornőm, nah és oda mi lesz, mert persze minden nevet kilistáztam, a sajátunkat nem....
Ekkor jött az agyalás, hogy mit...
Viszont igazatok van, ilyenkor már megy a hülyeség, a felesleges dolgokan agyalás.
Mert miért lenne egyszerű az élet, a cukrász lemondta a lagzit tegnap, úgyhogy nem is az süt, akit eredetileg felkértünk, de legalább lesz torta, és süti is:)
Eddig minden baromságot megkérdeztek már itt, ezt pont nem:P
Így megtettem én.
Köszönöm mindenkinek a válaszát, a hasznosat és a kevésbé hasznosakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!