Ugyanolyan temperamentumu társat kell választanunk magunknak, mint amilyenek mi vagyunk?
Szerintem nem, mert tudod a mondás is azt tartja, hogy két dudás egy csárdában nem fér meg.
En kos jegyu vagyok, férjem halak. Ez a ketto sehogy sem jon ossze, de mégis jol vagyunk, kiegészítjuk egymást. En akaratosabb vagyok, a férjem meg engedékenyebb.
Horoszkóp hülyeség,mi mindketten skorpiók vagyunk,mégis ellentétesek temperamentumban.
Én akaratos,heves természetű vagyok,párom nyugodt,mégis tökéelteseb összeillünk (bizonyítják az évek)
Igen, csak kényszerből választ az ember teljesen más típust.
Aki szereti az aktív életet, akár sok szexet, az egy folyton otthon fekvő és langyi emberrel nem tud együttélni.
(csak szólok, hogy a temperamentum és a horoszkóp két különböző dolog. Hippokratész temperamentum elmélete ma is nagyon hasznos.)
Semmit sem KELL
Amugy a parom es en egesz mas habitusuak vagyunk. En porgok, o tok nyugodt. En sokat beszelek, o szofukar...
Ellentetek vagyunk, de a gondolkodasunk nagyon egyezik...
4,5 eve vagyunk egyutt most tervezzuk az eskuvot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!