Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek neki?
Hogy induljak neki az egész eski/lagzi szervezésének?
Még nem sürget az idő:) a vendéglista megírása után mihez kezdjek?
Ha már nagyjából tudod, hogy hányan lesztek,
szerintem zenekart keress először.
meleg szivvel tudom ajánlani ŐKET!!!!
Fiamék lagziján zenéltek tavaly augusztusban.
valami király volt. Mondjuk a násznép sem volt kutya!!!!
Telik már a 2014-es naptárjuk is rendesen!!!!
aztán étterem, ruhakölcsönző van sok, virágos is,
a hely diszitését nagyszerüen megoldotta nálunk a menyasszony, Ő csinálta az ültetőkártyákat, menükártyát.. és a diszitést is esküvő előtti nap.
a hivatalos része, ill. egyházi része is mehet párhuzamosan.
most néztem, lemaradt a zenekar :-))))
Köszi a válaszokat!
Megnéztem a zenekart is, de azt tudjuk, hogy nem szeretnénk nagyon mulatós zenét, inkább csak vmi vokálosra gondoltunk.
Fiaméknál tavasszal kezdődött, és augusztusban volt a nagy nap.
Ez a zenekar azt játszik amit szeretnétek. Óriási repertoárjuk van. Hattalmasak tényleg!!!
azt is vedd figyelembe, ha netán a rokonságban van, akik távolabb laknak, legyen hol megszállniok.
Nálunk egy régi KISZ tábor területén volt a lagzi, hattalmas éttermi résszel, szabadban volt a polgári, és a hozzá tartozó motelben lehetett megszállni, vagy akinek volt kicsi gyereke oda rakhatta le aludni.
a kaját készen hozták.
KÁr, hogy nincs több fiam!!! Ez a lagzi a legek lagzija volt. Ezt a násznép is megerősitette :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!