Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Korai az esküvő előtt majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai az esküvő előtt majdnem egy évvel megvenni a ruhát?

Figyelt kérdés
Egy távoli ismerősöm árulja az esküvői ruháját, ami nagyon tetszik nekem és jó áron adná el. Már fel is próbáltam, de hízékony típus vagyok, sokat ingadozik a súlyom. Nem fűzős a ruha, így állítani sem lehet rajta. Most pont jó rám, de ha 3 kg-ot hízok, akkor szerintem már nem jön fel rám. Meg merjem így venni?
2013. szept. 29. 15:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Pontosan egy évvel az esküvőnk elött vettem meg a ruhámat és nem bàntam meg! Imádtam és még most is imádom. Nagyon illett hozzám és teljesen az egyéniségemhez passzolt, ez nagyon fontos hiszen tudni kell megjelenni egy ilyen ruhában és nagyon jól kell magad érezned benne aznap. Szóval ha úgy érzed ez a ruha az igazi szerintem vágj bele, de ne azért vedd meg mert az ismerősöd milyen szép volt benne mert nem biztos neked is ugyan olyan jó lesz viselni és ez bizony kihat a megjelenésedre! A fogyókúrával az a baj hogy ha addig hízol majd visszafogyod lehet hogy teljesen máshonnan megy le a felesleg mint ahova felment, vagyis átalakul az alakod ami egy zipzáros/gombos ruhánál nagy hátrány. Kérdezd meg az ismerősöd hogy esetleg volt-e a ruhával varrónőnél és mit mondott van-e még anyag a ruhában plusszban mert ha van akkor van még mit kiengedni és ha egy számot lehet rajta bővíteni akkor màr nyugodt szivvel megvenném. Gondold át ezeket és dönts úgy ahogy te jónak làtod de azzal egyetértek hogy ha megveszed ne nézegess ruhákat mert csak elbizonytalanodsz! Sok boldogságot :)
2013. okt. 4. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!