Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Korai az esküvő előtt majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai az esküvő előtt majdnem egy évvel megvenni a ruhát?

Figyelt kérdés
Egy távoli ismerősöm árulja az esküvői ruháját, ami nagyon tetszik nekem és jó áron adná el. Már fel is próbáltam, de hízékony típus vagyok, sokat ingadozik a súlyom. Nem fűzős a ruha, így állítani sem lehet rajta. Most pont jó rám, de ha 3 kg-ot hízok, akkor szerintem már nem jön fel rám. Meg merjem így venni?
2013. szept. 29. 15:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lennél hízékony, ingadozó súlyú, akkor nem lenne korai, de így az. Ne vedd meg.
2013. szept. 29. 16:06
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
ha beleszerettél a ruhába, akkor vedd meg, de ha csak tetszik, akkor inkább ne. A súlyodra meg figyelj, lesz mi motiváljon, hogy ne hízzál :) ha megveszed...
2013. szept. 29. 16:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jó vásár, de te magad mondtad, hogy elég 3kg-ot híznod és nem lesz jó. Ha biztosan tudod tartani a súlyodat, akkor vedd meg, ellenkező esetben csak pénzkidobás lesz!
2013. szept. 29. 16:10
 14/21 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, ha megveszem, akkor nagyon pontosan étkezem, nem eszek sütit, csokit, hizlaló dolgokat és rendszeresen mérem magam, eljárok futni, konditerembe, stb.
2013. szept. 29. 16:12
 15/21 anonim ***** válasza:

Amúgy se hízz meg,nem csak a ruha miatt ,sok boldogságot

Ám azt gondold meg hogy a jó ára miatt tetszik e?

2013. szept. 29. 16:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha nagyon tetsziki és biztos vagy benne, hogy teteszeni is fog, akkor vedd meg. Később csak bánkódni fogz, mikor elkezdsz keresni és látod, hogy milyen szarok vannak és milyen drágák. Ha meg hízol, akkor leadod az esküvő előtt és kész.

De mondjuk nekem már nem teteszik az esküvői ruhám, amit 1 éve viseltem, ma már most valasztanék.

2013. szept. 29. 17:59
 17/21 anonim ***** válasza:
6%
Korai. Addig szakíthattok is.
2013. szept. 29. 19:04
 18/21 anonim ***** válasza:
szeritnem vedd meg jó motiváció hogy ne szedj fel kg-at, ha még is kicsit meghízol vagy nem lesz esküvő később is jó motiváció. 3 kg-t egy hónap alatt is simán le lehet dobni a véghajrában
2013. szept. 29. 19:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Csak lesz annyi önkontrollod, hogy nem hízol el... Meg egy jó varrónő is csodákra képes.
2013. szept. 29. 23:43
 20/21 anonim ***** válasza:

"Arra gondoltam, ha megveszem, akkor nagyon pontosan étkezem, nem eszek sütit, csokit, hizlaló dolgokat és rendszeresen mérem magam, eljárok futni, konditerembe, stb."

Akkor meg majd kifogysz belőle.

Amúgy nem kell ránézni esküvői ruhákra ahhoz, hogy változzon az ízlésed. Az is lehet, hogy csak úgy egy év múlva felveszed és már nem az lesz, hogy úh milyen jó, ez a tökéletes, hanem hiányérzeted lesz. Én nem venném meg ilyen sokkal előtte. Nem csak a hízás miatt. Sőt egyáltalán én csak úgy vennék ruhát, hogy 10-12 esküvői ruhát felpróbáltam már, és biztos, hogy a legjobb fazont választom.

Különben is, most jönnek az új kollekciók a szalonokba, most kölcsönzési árért, meg még alatta durván márkás, gyönyörű csodákat lehet majd venni a tavalyiakból. Tavaly egy csaj, akivel együtt készülődtünk 80 ezerért egy olyan gyönyörű jó nevű csipkecsoda ruhát vett, hogy azt hittem megpukkadok, mikor megláttam.

2013. szept. 30. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!