Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik hónap a legmegfelelőbb az esküvőhöz?
Figyelt kérdés
Miért pont az?2013. szept. 25. 14:18
1/14 anonim válasza:
Ezt így konkrétan nem lehet megmondani! Nekem a július, mert a miénk akkor volt, gyönyörű időben, szép virágokkal stb. Másnak biztosan a május, meg a szeptember. Nem mindegy? Egyébként mi pl. júniusra terveztük, de nem volt már szabad az étterem. Most azért halasztottunk volna egy évet?? Szerencsére nem, mellesleg az eredetileg kinézett időpontban nagyon rossz, esős idő volt.
2/14 anonim válasza:
Nem tudom miért, de nekem valahogy, amikor elképzelem az esküvőnket, mindig a szeptember ugrik be, akkor szeretném, szeptember legelején. Akkor már nincs dög meleg, de kellemes az idő, nekem ilyen tájt a legszebb a természet. A másik eshetőség a július, mert januárban jöttünk össze (télen nem szeretnék esküvőt) és júliusban van a féléves évfordulónk. Szóval, ha a közeljövőben az a nap pont szombatra esne, akkor lehet akkor tartanánk, bár júliusban szörnyű hőség szokott lenni.
3/14 anonim válasza:
Szerintem május vagy szeptember.
4/14 anonim válasza:
Kettes: első vagyok, nekünk júliusban volt, és nem volt vészes meleg, olyan pont jó idő volt, senkiről nem folyt a víz vagy ilyesmi, még rólam sem, pedig nagy ruhám volt. :)
5/14 anonim válasza:
Első: Kettes vagyok. :D Igen, az úgy jó lenne, de én valahogy ezen a nyáron indultam ki ebből, mikor már minden bajom volt a melegtől, hogy nekem ugyan nem lesz ilyen melegben esküvőm. De majd még meglátjuk 1-2 évig úgysem aktuális még. Az úgy tényleg tök jó lenne amúgy, ha összejönne az a nap is és még az idő is tűrhető lenne. :)
6/14 anonim válasza:
Sok szerencsét kívánok nektek ehhez, elhiszem, hogy nehéz kiszámolni, mi is féltünk tőle, mert tény, hogy a nagy meleg sem jó, de az eső sem. Tényleg szerencse kérdése. :)
7/14 anonim válasza:
Szerintem bármelyik. Én a nagyon meleg nyári hónapokban nem szívesen tartottam volna, mert nem bírom a meleget, meg talán a nagyon mínuszos téli hónapok sem a legjobbak, bár egy téli esküvőt nagyon szépen és hangulatosan meg lehet csinálni.
8/14 anonim válasza:
Én a tikkasztó meleg nyári napokat nem vállalnám be. De ez én vagyok, aki amúgy is utálja a nyarat. Nekem a tavasz lett volna a legideálisabb, de végülis múlt hét szombaton házasodtunk össze. Kicsit hüvős volt, de nem volt vészes. Egyébként az évfordulónkon szerettük volna, augusztus végén, de 20a állami ünnep, így kizárva. Ezért lett 1 hónappal később.
9/14 anonim válasza:
A nyári hónapokat kizárnám!!!!
Nekünk szeptemberben (most, 20-án) volt, gyönyörű napfényes időben, nem fáztunk de nem is folyt a víz rólunk.
A tavaszt tudnám még elképzelni.
25N
10/14 anonim válasza:
Számomra a december, mert az a legszebb időszaka az évnek.
Vagy esetleg október, mikor már hullanak a szép, színes falevelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!