Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit tennétek akkor, ha megtudnátok, hogy a barátnőtök már tudja, hogy lánykérésre készültök?
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 08:43
1/19 anonim válasza:
Elhalasztanám a leánykérést :) És legközelebb jobban titokban tartanám.
2/19 anonim válasza:
Mindent az eltervezett szerint csináltam tovább.
tudtam hogy tudja,nem tudok előtte titkolózni,már a méretvételnél lebuktam.
De igazi nő,nem szólt,hogy tudja,hagyott készülődni,és bár meg nem lepődött,de meghatódott.
Belémlát,ismeri a gondolataimat.Az lett volna furcsa ha pont erre nem jön rá.
30/F
3/19 anonim válasza:
Olyankor rukkoltam volna vele elő, amikor nem számít rá (csakazértis)
Konkrétan mit tud?
4/19 anonim válasza:
Odamész hozzá és azt mondod:
"Kérdeznem kell valamit, de tudd, hogy belehalok, hogy ha nemmel válaszolsz! Neked tényleg tetszett a Bűnös város?" És ennyi... A Valami Amerikában bejött:)
5/19 anonim válasza:
Nálunk nem volt meglepetés a lánykérés. Már a kapcsolat elején tisztáztuk,hogy ha együtt tudunk élni, akkor egy éven belül összeházasodunk.
6/19 anonim válasza:
Mit tud konkrétan?
Mert x év után már az nem annyira meglepő, hogy tudja, hogy úgy nagy általánosságban meg akarod kérni most már.
7/19 A kérdező kommentje:
Igazából én vagyok a "barátnő" :-) Lassan 7 éve vagyunk együtt :)
2013. szept. 23. 10:02
8/19 anonim válasza:
Én tudtam, hogy készül, tudtam, hogy nemsokára eljön a nap, de nem tudtam a részleteket. Láttam rajta a jeleket, stb. Aztán olyan napon, olyan körülmények között kért meg, hogy leesett az állam :)) keress te is olyan pillanatot, amikor egyáltalán nem számít rá! :) Én azt hittem, az évfordulónk lesz a nagy nap, ami eseménytelenül eltelt. Aztán munka után egyszercsak ott volt előttem, és térdelt a járdán... :))) Meglepetést akkor is tudsz szerezni neki, ha tudja, hogy majd nemsokára jön a nagy nap :)
9/19 anonim válasza:
Ne mondd szerintem el neki, hogy tudod :) meglepetésnek szánja! Ilyenkor nézni kell az ő örömét is :)
10/19 anonim válasza:
én speciel nem szeretem a meglepetéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!