Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy apukátok minden nap füvezik?
Hogy jöttél rá? Biztos vagy benne?
Ha nagyon durva a helyzet és igazán függő, ami az életminősége romlását eredményezi, bizony elszomorodnék és megpróbálnék segítséget keríteni. Ha hobbifüves, röhögnék egy oltári nagyot.
Apámék régebben szívták mikor könnyű volt hozzájutni, ha ráértek összeültek beszélgetni órák hosszat és ilyenkor többet is elfüstöltek, igazából arról tudtam meg először amikor a kis zacskót megtaláltam a komód mellé leesve viráglocsoláskor, mivel én is egy időbe vettem magamnak pár grammot volt hogy nekem is tépőzáras zacskóba volt, és a maradványról egyből kapcsoltam
Meg feltűnt hogy sokat eszik, jóval többet az átlagnál, anyu nem tudta ezt sose csak én, sokat jártam a haverjához én is és hallottam nemegyszer hogy ha akarsz csinálni cigit akkor a kis dobozból tudsz lecsípni magadnak
Ők inkább sör mellé szívták meg ha nem volt akkor azért
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!