Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nekem megfelel, akkor jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem megfelel, akkor jó esküvőre?

Figyelt kérdés

Megpróbálom leírni a ruhát. De ha kéritek, hopnap rakhatok fel képet is.

Sötètkékes-zöld színű. Térdig ér. Mellrész fölött ér véget. Nincs minta, viszont a mellrész közepétől elkezdődik felfelé egy fekete csipke rávarrás. A csipke nem ér véget ott, ahol a ruhaanyag, hanem keskenyedve megy a nyakamhoz, hátul van megkötője és az még leomlik a nyakamtól a hátam közepéig. Ezt a ruhát fekete harisnyával.

Az esküvő csak két tanús polgári lesz. Én semmiképp nem szeretnék menyasszonyi ruhát, viszont elegánsat mégis. Édesanyám szerint (aki egyébként nem lesz jelen) ez inkább temetésre való. Én viszont világ életemben írtóztam a tipikus női ruhácskákról, szoknyát még csak ballagásra vettem fel. Sosem tetszettek az elegánsabbak sem, viszont ebbe az egybe beleszerettem.

Szerintetek gáz?

2013. szept. 20. 00:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék, ha tennél fel képet!

Szerintem nem gáz a leírás alapján, ha neked ez tetszik, bár a harisnyát mindenképpen testszínűre,átlátszóra változtatnám, a fekete harisnyával együtt nekem elsőre olyan búbánatos hangulatot kelt, na meg a sima harisnya jóval elegánsabb is, mint a fekete.

2013. szept. 20. 10:35
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Holnap délelőtt rakok fel akkor képet. Most is szerettem volna, de nincs elég fény és így nem látszik túl jól.

2013. szept. 21. 01:35
 13/16 A kérdező kommentje:

Világosban sem lettek jó képek :S

De azért remélem látszik a lényeg:

[link]

[link]

2013. szept. 21. 16:46
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Hat nem ilyennek képzeltem..... Szerintem ez nem valo esküvőre, de ha te ezt szeretnéd, akkor hajra. :)
2013. szept. 21. 18:44
 15/16 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem szép :) Egy vékonyabb, fekete övvel a derekadon nagyon jól fog mutatni :) De szerintem is testszínű harisnyával vedd fel, meg fekete cipővel :) És esetleg csillogósabb ékszerekkel fel lehet még dobni, de mindenképp visszafogottabbat válassz szerintem :) Sok boldogságot! :)

A lepontozott fekete-fehér ruhás :D

2013. szept. 21. 19:22
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
Ez a TI napotok. Végy fel olyan ruhát ami neked tetszik. Igaz nekem a fekete csipke valóban temetésre való, de ízlések és pofonok kategória. Csinos a ruha fekete csipke nélkül. Helyette én krém, vagy fehér csipkét raknék, de ez téged ne zavarjon. De a fekete harisnya már sok lesz!
2013. szept. 24. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!