Hát őszintén nekem nagyon hálóing beütése van! Ha meg pont szeles napot fogsz ki egésznap kellemetlen lesz hogy nehogy felfújja a szél:)
Nekem nem tetszik,nem is esküvőre való szerintem!
Szerintem nagyon szép, nekem tetszik.
16/L
Nekem nagyon tetszik!
Én feldobnám helyedbe valami pink vagy sötét kék színekkel.Pl.: Sötét kék magassarkú, sötét kék virág a hajba, sötét kék táska és esetleg egy kék öv hozzá. Az nagyon jól nézne ki.:) 14/L.
Végülis mindegy miben leszel, a vőlegénynek tetszeni fogsz, nyilván :).
Ha számodra ez a ruha a tökéletes, akkor válaszd ezt!
Ez a te napod lesz, nem kell hogy más döntsön helyetted. Véleményt persze kérhetsz másoktól, de ha neked ez a ruha tetszik, akkor senki ne tántorítson el ettől.
Egyébként az előttem hozzászóló hölgynek igaza van. Bár, ha kéket használsz kiegészítésképpen, akkor a vőlegényen is legyen valami kék, hogy harmonizáljatok :).
Ha pedig ez nem csak egy kérdés, hanem valóban házasodni készülsz, akkor sok-sok boldogságot :) :)!
21/f
Utolsó: te komolyan azt gondolod, hogy ebben akar férjhez menni?!
Gondolom vendég egy esküvőre, azért kérdezi...
Egyébként szerintem so-so a ruha. Jó lenne ha lenne más színben, mert szerintem ez a testszínű hatás teszi túl semmilyen.
Szerintem ha 13ezer forintért van ennél csinosabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!