Ugyanilyen szabású ruhám van, csak pirosban. Szerintetek nem túlzás egy esküvőre felvenni vendégként? Nem vagyok közeli hozzátartozó, félek, nem akarom túlöltözni a menyecske ruhát.
Huh, merész. Esküvőre valóban nem illik két színt felvenni: fehéret és pirosat. Ezek a menyasszony színei. Az én esküvőmön is volt egy vendég aki lagziban is ott volt, és piros ruhája volt, azóta is úgy emlegeti aki nem ismerte hogy "ja az aki piros ruciban volt?" - és mindig hozzáteszik hogy milyen illetlen dolog volt.
Egyszerűen nem illik, ráadásul a ruha amit linkeltél, fényes, díszes, hosszú, stb....magyarul igencsak túlöltöznéd a menyecskét :)
2011. jún. 16. 14:13
2/14 anonim válasza:
Hát....egész jó de én nem biztos h felvenném egy esküvőre. De ha már ezt megvetted akkor felveheted.
2011. jún. 16. 14:14
3/14 anonim válasza:
Ha ciganyoknal lesz a buli akkor tokeletes.
2011. jún. 16. 14:18
4/14 anonim válasza:
Nem rossz a ruha...csak én személy szerint nem venném fel,mert tényleg kicsit merész lenne...és nem hiszem,hogy a menyecske örülne neki,mert ez az ő szine valóban...
2011. jún. 16. 14:20
5/14 anonim válasza:
Bocsi de ez a ruha inkább egy balatoni koktélpartira való egy nagy virággal a hajadban. Keress egy viszafogottabb ruhát, elvégre ez a menyasszony nagy napja, hagy legyen ő a legszebb... Esküvőn illik kerülni a pirosat, a tiszta fehéret, és a rikító színeket pl türkiz, srága, narancs. (Persze kivéve, ha mediterrán jellegű az esküvő.)
Egy parkban lesz az esküvő, és főként fiatalok lesznek, templomi szertartás nem lesz, ezért is gondoltam, hogy nem a fekete koktélruhámat veszem fel hozzá, mert az annyira hivatalos és komor. Amúgy ez a kép szerintem kicsit csalóka, élőben nem ennyire vad a ruha, jobban takarja a dekoltázst, mint a fotón. Na és persze egy sokkal szolidabb cipőt vennék hozzá + a hajamat feltűzném.
2011. jún. 16. 14:42
7/14 anonim válasza:
NEM NEM ÉS NEM! NE is gondolkozz a ruhán, mert piros és fehér ruha felvétele TILOS!!! Ne vedd fel, mert különben egy bunkó tapló leszel a szemükbe, jogosan. És ne győzködd a népet, hogy nem olyan rossz, mert tényleg túlzás már a szín is. Ennyi, megsértődhetsz, de csak őszinte vagyok, remélem így kiverem a fejedből még a gondolatot is, hogy ilyet vegyél fel.
2011. jún. 16. 15:24
8/14 anonim válasza:
Nem is igazán a színnel van itt baj, inkább magával a ruhával! Számomra irtó közönséges. Ok, nem illik pirosat felvenni, de talán mégis, ha az szolidabb, rövidebb, klasszikusabb szabású és jól kombinálod más színű kiegészítőkkel!
2011. jún. 16. 15:44
9/14 anonim válasza:
Semmiképp ne vedd fel!
2011. jún. 16. 19:02
10/14 anonim válasza:
Mindegy mennyire vad, meg milyen a dekoltázs, már eleve a színe kizárja a viseletét egy jóérzésű nőben. Még ha nagyon jó kapcsolatban vagy a menyasszonnyal és megkérdezed hogy baj-e akkor úgyis azt mondaná hogy á nem baj, de azért nagyon bántó és bosszantó a piros ruha másnak az esküvőjén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!