Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Holnap a március 15-i ünnepség...

Holnap a március 15-i ünnepségre megfelel az alábbi ruha?

Figyelt kérdés

Van egy elegáns fekete ingem fehér hosszanti csíkokkal.

A csíkok között jó 2,5 centi a távolság.

Ez jó-e, vagy inkább egy fehér inget vegyek fel? Nem szeretem azt, mert beleizzadok, hozzám tapad stb.

És természetesen egy fekete nadrág (farmer, de nem

látszana rajta).

16/F

2010. márc. 11. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Akkor már menj egy szál fürdőgatyában. És ezt viccen kívül.

Március 15-ét ünnepeltek, ember, tudod, mi volt akkor? Te így tiszteled meg a forradalom hőseit, hogy farmerban mész az ünnepélyre? Neked is csak gratulálni tudok.

2010. márc. 11. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Miért ne lenne jó? Én sötétkék farmerba megyek és egy fehér ujjatlanba. Lesz rajtam kokárda. :D 16/L
2010. márc. 11. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
farmer NEM való erre az ünnepségre, még akkor sem ha nem látszik rajta hogy az! Ne legyen már ez "természetes"!
2010. márc. 11. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem farmer és fehér ing,nyakkendő,kokárda.

Miért ciki manapság elegánsnak lenni,felöltözni egy eseményre tisztelettel.Magad jutalmazod vele,hogy ez a nap egy kicsit más.

2010. márc. 11. 19:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy nincsen ünneplőnadrágom. :-)
2010. márc. 11. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem szoknyám van, de megértik a tanárok ha én farmerba megyek. fehér póló meg kokárda. ^-^ én a 75. iskolai évfordulóra kiöltöztem szoknyába, barna harisnya és ing és befogtam a lepcses pofám, mert TV-ben is voltunk. Ha ezért se mehetek farmerba akkor se érdekel XDDDD

14/L

2010. márc. 11. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem a ruha határozza meg, hogy te mit tisztelsz meg, és mit nem, ahogy előttem sokan írták.
2010. márc. 11. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!