Ha március közepén születik a baba, hogy vásároljak? Kell még téli ruha? Lehet, hogy még hideg lesz!
Kisfiam márciusi születésű.
Mi a kisebb méretű ruhákból vastagabbakat, főleg télieket vettünk, de készültünk pár darabbal jó idő esetére is.
A kórházból vastag kezeslábasban, vastag sapkában hoztuk haza + egy takaró is volt rajta.
Szerintem érdemes beszerezni: vastag kezeslábas, vastagabb sapik, bélelt hálózsák, kis nadrág (amit ha hűvösebb van, ráhúzhatsz a rugira), kis pulcsi.
Szia, én márc. 12-re vagyok kiírva.
A babaruhatárunk (még nincs meg minden, de ezeket tervezzük): 56-os méretű body 5-6 db pamut, 56-os rugi 3 db pamut, 2 db melegebb anyagból való, 2-3 db pamut kising vagy perling, 1 kisméretű harisnya, 2-3 pár vastag zokni, 1 téli kezes-lábas vagy bundazsák, 1 polárpléd, 1 sima gyerekpléd, 2 db pamut sapka, 1 db kötött (téli) sapka, 1 pár kesztyű.
60-as méretűekből pár melegebb cucc, a többi lehet lazább is. Arra számítsunk, hogy a kisméretűeket hamar kinövi. Ja, és kaptam még egy használt kötött kisméretű kardigánt, szerintem az is jól jön.
Még nem döntöttük el, hogy veszünk-e pólyát, de ha nem, akkor szerintem jól jön az első hetekben 1-2 db babahálózsák. Nagyon aranyosakat lehet abból is kapni.
Hazavinni így tervezzük: pamut kising, zokni, body, rugdalózó, pamut sapka, kötött sapka, kesztyű, bundazsák, és esetleg egy kispléd.
Jó babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!