Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen köszönő ajándékot adtatok a vendégeknek?
a kérdésre válaszolj!!!! nem az volt a kérdés, hogy milyent fogsz adni, hanem, hogy milyent adtatok!!!!!
neeeem figyelsz????
:)
Kedves kérdező!
Nekünk fekete-fehér volt az esküvőnk színe, így nem volt könnyű dolgunk, de végül megoldottuk. A netről rendeltem fehér kis dobozokat, fekete csipkeszalagot varrtam rájuk körbe, a neveket fekete filccel, alapírással írtuk rá. Vettünk bele fehér habszivacsot, azzal béleltük ki. Szintén a netről rendeltem egy rózsa alakú sütőformát, abban fekete sólisztgyurmából sütöttünk fekete rózsákat, amiket végül felragasztottunk mágnescsíkokra (a férfiaknak hűtőmágnes), és gyűrűalapokra (a nőknek fekete rózsás gyűrű). A rózsákat sima minőség hajlakkal fújtam le, hogy szép fényesek legyenek. Kb. 2 hónapig készült a 80 darab, de gyönyörűek lettek.
Árak: dobozkák 670ft/10db; habszivacs: kb. 10ft/dobozka; szilikon sütőforma 2000ft, mágnescsík: a 40 darabra 300ft,gyűrűalap: 60ft/db.A sólisztgyurma ugyebár gyakorlatilag ingyen volt.
Ha szeretnéd, szívesen küldök róla képet, hiszen bármilyen színben elkészíthető, attól függően, hogy milyen színű temperát keversz a gyurmába.
Megmondom őszintén, fogalmam sincs, mit fogok (májusra tervezzük az esküvőt). Az ilyen egy harapásra bekapható csokikákat nem szeretem köszönőajándékként a magam részéről, mert jobb szeretem, ha vmi személyesebb dolog lenne, nem olyan, amire 2 petc múlva nem is emlékeznek, mert ugyanolyan kajának tekintik, mint a menüt. De közben tudom, hogy a tartós ajándékokkal is csínján kell bánni, mert az ilyen kifejezetten polcra kirakhatós mütyürt sokan nem szeretik, mert miért nézzenek a saját lakásukban egy másik pár nevével ellátott szobrocskát vagy mittudomén. A sörnyitó, öngyújtó, minipia meg olyan klisé. És azt sem szeretném, hogy külön kapjanak a nők és a férfiak.
Pl. egy méhésznek az esküvőjén voltam utoljára, ők mézcsurgatót adtak, rajta a pár nevével, és ezt tök jópofának találtam, annak ellenére, hogy én sosem fogom használni, mert allergiás vagyok a mézre, mert tényleg a párra vall.
Azon gondolkodtam, hogy esetleg vmi papír alapút kéne adni csokival, mert akkor mgiscsak kézbevehető, és aki nem akarja kirakni a szobában, az is berakhatja a fiókba, és nem kényszerítünk senkit arra tudat alatt, hogy rakja ki. Mivel a meghívónk színház témájú lesz, ezért gondoltam "színházjegyre", amire vhova oda van írva, hogy köszönöm, eljöttetek. Vagy esetleg kis kémcsőbe színes szalag meg kavics mellett vmi kedves idézet, csak lehet, ezt csomóan nyálasnak tartják. De még gyűjtöm az ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!