Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mi esküvőnk lesz neki az első esküvő, amin valaha volt. Mit tegyek?
Párom még sosem volt esküvőn, azt mondja el sem tudja képzelni milyen az, bár youtube-on már megnéztünk egy-két esküvős videót együtt. Így fél belevágni a szervezésbe is, hiszen nem tudja, hogy mit kellene egyátalán. Tudnátok olyan leírást (linket) küldeni, ahol jól le van írva minden, egészen a legapróbb dolgokig. Túl hosszú ne legyen a szöveg, mert akkor arra hivatkozik, hogy nem ér rá elolvasni. :)
29/N
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de hatalmasat nevettem.
Kicsit elképzelhetetlen számomra a szituáció, hogy vkinek semmiféle infója nincs arról hogyan néz ki egy esküvő.
Ezek szerint nincsenek barátai és rokonai a leendőbeli férjednek, nincsenek ismerősei, akik meséltek volna a sajátjukról? Nem azt a tényt vonom kétségbe, hogy még nem volt esküvőn, hanem azt, hogy semmit nem tud róla.
A szülei sem meséltek neki a sajátjukról? (amennyiben a párod árván maradt, akkor elnézést ezért a megjegyzésért)
Tényleg olyan ember, aki nem néz tv-t, nem olvas újságot, nem netezik? Nem látott még az utcán vonulni nászmenetet (esetleg templom előtt)vagy autókonvojt, ahogy dudálnak?
A szervezést egyértelműen te vedd a kezedbe, de kérjed ki a párod véleményét mindenről. Lépésről-lépésre gondold át, hogy te mit szeretnél (ruha, torta, étterem,...színek, formák, vendégek), és ez alapján beszéld meg pároddal dolgokat.
Kedves utolsó!
Mivel az én férjem sem volt még esküvőn válaszolok neked én is. Pl az én férjemet soha nem érdekelték az esküvők, hidegen hagyta őt, mert hülyeségnek tartotta. Nem volt senkién, mert olyan hüly.e nevelésben részesült, hogy a kikapcsolódás , szórakozás, buli az nála ellenérzéseket váltott ki. Gáz ilyet olvasni de ez volt náluk a normális. Mellettem nagyon megváltozott és rájött a dolgok lényegére. És szerintem a férfiak nem nagyon foglalkoznak előtte amúgy se ilyen dolgokkal, főleg nem olvas ilyen témájú újságot, vagy nem nézte az ilyen jellegű filmeket stb.. Szóval én felvázoltam neki és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!