Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszi ki a párotok (férfi) a részét az esküvő szervezésből?
Nálunk is mindenben részt vesz.
Van amit rá is osztottam, hogy "azt te döntöd el", még akkor, amikor nem tudtam, hogy ennyire kiveszi a részét.
Általában én nézek utána dolgoknak, én választom ki, de ilyenkor sosem egyet, hanem mondjuk 5 félét, és akkor azt teszem elé, és abból választhat...
Ő zenél, fotózik, így evidens volt, hogy nem én fogok választani...
Elémtette 3 fotós portfólióját, válassza,...
De pl a kitűzőkbe nem szóltam bele,megmutattam a csokromat, illjen hozzá...
A minden megbeszélésre együtt megyünk, úgyhogy azt hiszem szerencsés vagyok.
Mi mindenről közösen döntöttünk, persze volt néhány dolog, amiből nem vette ki a részét, cipőt, ékszert, ruhát...stb a barátnőimmel, a hugommal és anyukámmal választottam, a sminket meg egyéb női dolgokat ( pl. fehérnemű ) is inkább barátnőmmel nézegettem, de furcsa is lett volna, ha belekotnyeleskedik :)
Természetesen minden mást együtt megbeszéltünk, és közösen szerveztünk, sok esetben a szüleink is elkísértek ide-oda, pl. az étterembe és az esküvőszervezőhöz is.
Utolsó, mi ezeket is ketten választottuk:)
(Mindenkim távol van...bnőm, édesanyám...mindenki 60 km-re, ha nem több:()
Semennyire. Annyit megtett hogy az öltönyét elmentünk megvenni. :D
Mindenben közli hogy rám bízza, utólag meg nagyon okos, mit hogy kellett volna. A meghívókat tök egyedül választottam, ő csak a végeredményt látta, amin változtatott. Az ültető kártyákat anyukámmal közösen csináltuk, de persze abban is volt kivetni való. Az ültetés volt a legrosszabb, amit megcsináltam, nem volt jó neki. Holott, előtte azt mondta hogy azt se tudja ki ülljön mellé... Nem hibáztatom, mert most indult el a saját cége, iszonyú stresszes, és próbálok megértő lenni, de az az egy zavar hogy csak fikázni tudja a munkámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!