Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire veszi ki a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszi ki a párotok (férfi) a részét az esküvő szervezésből?

Figyelt kérdés

2013. szept. 17. 07:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Semennyire :D De nem tudom, ez így "normális-e"...bár ezt szerintem embere válogatja.
2013. szept. 17. 07:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bár nekünk már megvolt az esküvő, de szerencsére nagyon sok dologból kivette a részét. Igazán lelkesen állt hozzá, sőt, ő volt az, aki szorgalmazta ezt az egészet. Meglepetésből egyszer beültetett az autóba, közölte, hogy elvisz valahova, és álmaim esküvői helyszínén lyukadtunk ki. Igaz, hogy bazi drága lett volna, így nem amellett döntöttünk, de nagyon kedves gesztus volt tőle, így szerette volna kifejezni, hogy ideje szervezkednünk. :) Aztán közösen választottuk ki a meghívókat, a dekort, tényleg szinte mindenhova jött velem, de pl. a piákat teljes egészében ő intézte. Persze volt, hogy alább hagyott a lelkesedése, de ez még nálam is előfordult.
2013. szept. 17. 08:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Nálunk teljesen kiveszi a részét a szervezésből. És látszik, hogy milyen boldogan teszi ezt. Boldog, hogy együtt vagyunk és szervezzük a nagy napunkat!
2013. szept. 17. 08:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjem nagyon sok mindenben részt vett a szervezés alatt. Pl. ő csinálta a köszönőajándékokat, a magehívókat közösen, mindent együtt választottunk ki. Kivéve persze a ruhákat.
2013. szept. 17. 08:55
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk is mindenben részt vesz.

Van amit rá is osztottam, hogy "azt te döntöd el", még akkor, amikor nem tudtam, hogy ennyire kiveszi a részét.

Általában én nézek utána dolgoknak, én választom ki, de ilyenkor sosem egyet, hanem mondjuk 5 félét, és akkor azt teszem elé, és abból választhat...

Ő zenél, fotózik, így evidens volt, hogy nem én fogok választani...

Elémtette 3 fotós portfólióját, válassza,...

De pl a kitűzőkbe nem szóltam bele,megmutattam a csokromat, illjen hozzá...

A minden megbeszélésre együtt megyünk, úgyhogy azt hiszem szerencsés vagyok.

2013. szept. 17. 09:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindenről közösen döntöttünk, persze volt néhány dolog, amiből nem vette ki a részét, cipőt, ékszert, ruhát...stb a barátnőimmel, a hugommal és anyukámmal választottam, a sminket meg egyéb női dolgokat ( pl. fehérnemű ) is inkább barátnőmmel nézegettem, de furcsa is lett volna, ha belekotnyeleskedik :)

Természetesen minden mást együtt megbeszéltünk, és közösen szerveztünk, sok esetben a szüleink is elkísértek ide-oda, pl. az étterembe és az esküvőszervezőhöz is.

2013. szept. 17. 09:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, mi ezeket is ketten választottuk:)

(Mindenkim távol van...bnőm, édesanyám...mindenki 60 km-re, ha nem több:()

2013. szept. 17. 09:31
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Semennyire. Annyit megtett hogy az öltönyét elmentünk megvenni. :D

Mindenben közli hogy rám bízza, utólag meg nagyon okos, mit hogy kellett volna. A meghívókat tök egyedül választottam, ő csak a végeredményt látta, amin változtatott. Az ültető kártyákat anyukámmal közösen csináltuk, de persze abban is volt kivetni való. Az ültetés volt a legrosszabb, amit megcsináltam, nem volt jó neki. Holott, előtte azt mondta hogy azt se tudja ki ülljön mellé... Nem hibáztatom, mert most indult el a saját cége, iszonyú stresszes, és próbálok megértő lenni, de az az egy zavar hogy csak fikázni tudja a munkámat.

2013. szept. 17. 09:42
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Segítőkészen bólogatott mindenre, amit én akartam, vagy max néha benyögött annyit, hogy ahogy te akarod édes! Pedig akarta ő is az esüvőt, csak egyszerűen nem érdekelte, hogy milyen színű dekor lesz, vagy hogy melyik rokon hová fog ülni.
2013. szept. 17. 09:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindent ketten szerveztünk meg.Az ültetéssel bajlódtunk a legtöbbet,ott ő is és én is csináltam verziót,aztán végül ötvöztük a két elgondolást.A zenét teljes mértékben ő választotta,a tortát,fotóst is,a többi közös döntés volt,mindenhova együtt mentünk,csak a ruháinkat választottuk külön,hogy meglepetés legyen a templomban.
2013. szept. 17. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!