Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Páromnak már volt egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak már volt egyszer esküvője. Szerintetek nem gáz ha ugyanabban az öltönyben nősűl újra?

Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 20:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
45%
Az milyen szép lesz mikor egymás mellé teszitek az exel készült esküvői fotót és a tiéteket.Ilyen volt,ilyen lett hatás,csak a nő cserélődött,minden más maradt. :D
2013. szept. 19. 13:20
 22/27 anonim ***** válasza:
62%
Nem dőlne össze a világ,de ha egy mod van rá nem szeretném ha abban lenne.Felölem temetésre,ballagásra vagy más alkalomra felveheti,de a mi esküvőnkre ne.ennyi erővel a régi gyürüje is jo lenne....na de azt már mégse...:)
2013. szept. 19. 16:58
 23/27 anonim ***** válasza:
50%

lehet, hogy kivétel vagyok, de engem nem zavarna... apámnak is egyetlen öltönye van, egész életében azt hordta, mivel a munkahelyén nem kell, gyakorlatilag csak temetésekre meg ilyenekre veszi fel... nem mindenki csinál érzelmi kérdést egy ruhából.

az már zavarna, ha a párom ugyanott akarna lakni velem, ahol az exszel... én nem fekszem a másik nő ágyába :)

2013. szept. 19. 19:09
 24/27 anonim ***** válasza:
47%
Mi laktunk ugyanott,engem az nem zavart,de hát nem vagyunk egyformák:)))persze most már jobb érzés hogy uj lakásban lakunk ahol elöttem senkivel nem élt még:))
2013. szept. 20. 07:51
 25/27 anonim ***** válasza:
miért...ki a fene fogja az előző esküvői képeket összehasonlítani a mostani képekkel? szerintem senki...problémát generáltok ott, ahol nincs is probléma...
2013. szept. 20. 08:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Ne is vesd össze a képeket,mert deja vu-d lesz :)
2013. szept. 20. 09:09
 27/27 anonim ***** válasza:
38%

Basszus! ...és a rokonait is cserélje le másikakra,

mert nehogy már azok legyenek az új esküvői fotókon is?!!

Ennyi idi óta menyasszonyt!

2013. szept. 20. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!