Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak már volt egyszer esküvője. Szerintetek nem gáz ha ugyanabban az öltönyben nősűl újra?
De, gáz. Aztán apuka temetésére se vegye fel, mert abban nősült, Pistike ballagására sem jó, mert az egyikben nősült, a másikban temetett, nem, nem jó az elegáns étterembe, mert ezt meg azt csinált benne.
Nyugdíjas korára különszekrénye lesz egyszer használatos öltönyökhöz.
Nő vagyok :)
nem lehetett olyan rég az az első esküvő, ha az akkor használt öltöny olyan kifogástalan állapotban van, hogy a másodikra is felvegye.
akármilyen hisztisnek is tűnök, nekem megalázó lenne ha a vőlegényem abban a ruhában venne el, amiben az előző feleségét.
jegygyűrűből azért ugye újat vett?
Ezt a sok hisztis pi..át!
Az nem zavar benneteket, hogy a f@rkát is használta már előttetek az ex, csak az öltöny a zavaró??!
jééééééééézusom...most akkor a férjem igénytelen lesz, mert a hugom esküvőjére abban az öltönyben megy el, amiben engem vett el? meg minden másra...minek száz öltöny? ha engem venne feleségül abban az öltönyben, amiben (ha lenne) a volt feleségét is, hát hajrá, megsporoltunk egy csomo pénzt, költhetjük másra....a kapcsolat, az esküvő milyensége nem az öltönyön fog mulni...én nem érezném megalázónak....sztem inkább azzal alázom saját magamat, ha képes vagyok ilyenen problémázni, hisztizni....hiszen annyi igazi probléma van az életben....ez nem az....
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!