Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak már volt egyszer esküvője. Szerintetek nem gáz ha ugyanabban az öltönyben nősűl újra?
Szerintem nem. Ha nekem lenne egy jó öltönyöm, én se csináltatnék az esküvő miatt másikat, ha egyszer az elsőt is alig hordom :P
És ha abban húzták meg egyetemi vizsgán? Akkor már válogatni kell, hogy mikor mire vegye fel?
Persze én nem értek az ilyen komplikált dolgokhoz, amiknek nincs köze a lényeghez...
Kedves 5-ös, szerinted a nők "túlkomplikálnak" mindent. Szerintem pedig neked konvergál az érzelmi intelligenciád a nullához. Minden nézőpont kérdése. :D
27 N
#7: Mert az érzelmi intelligenciának aztán baromi sok köze van ahhoz, hogy teljesen feleslegesen veszünk-e egy kettes számú öltönyt... Ezt én inkább praktikusságnak és helyes takarékosságnak tartom, míg az ellenkezőjét pazarlásnak. Persze ha valamiért a nőt ez frusztrálja s megmondja a párjának, hogy neki fontos ez, az kissé más, de csak mert valaki alapból nem érti, miért ne lenne jó a régi, teljesen jó, mert csak alkalmanként használt öltöny, azzal miért lenne baj...?
Hm, furán gondolkodnak egyesek.
Én viszont örülök, hogy vannak mások is, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak a kérdésben :)
(Harmadik voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!