Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Páromnak már volt egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak már volt egyszer esküvője. Szerintetek nem gáz ha ugyanabban az öltönyben nősűl újra?

Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 20:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
73%
De, eléggé az. Ilyen alapon te meg kölcsönkérhetnéd az exasszonya esküvői ruháját. :D Végülis praktikus, nem? Biztos szívesen kölcsönadja, szépen kell kérni.
2013. szept. 18. 20:19
 2/27 anonim ***** válasza:
82%
Engem zavarna.
2013. szept. 18. 20:20
 3/27 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem nem. Ha nekem lenne egy jó öltönyöm, én se csináltatnék az esküvő miatt másikat, ha egyszer az elsőt is alig hordom :P

És ha abban húzták meg egyetemi vizsgán? Akkor már válogatni kell, hogy mikor mire vegye fel?

Persze én nem értek az ilyen komplikált dolgokhoz, amiknek nincs köze a lényeghez...

2013. szept. 18. 20:23
 4/27 anonim ***** válasza:
95%
Hát nem tudom, nem örülnék neki.
2013. szept. 18. 20:25
 5/27 anonim ***** válasza:
64%
Engem sem izgatna, a nők mindíg túlkomplikálnak mindent. Tőlem a volt feleség menyasszonyi ruháját is felveheti. Őltönyt amúgy is ritkán hordok, mi értelme van egy vagyont kiadni mégegyszer egy olyan ruhára, amit aztán a molylepke zabál fel. 40F
2013. szept. 18. 20:26
 6/27 anonim ***** válasza:
29%
Rossz ómen! Balszerencsét hoz!
2013. szept. 18. 20:32
 7/27 anonim ***** válasza:
52%

Kedves 5-ös, szerinted a nők "túlkomplikálnak" mindent. Szerintem pedig neked konvergál az érzelmi intelligenciád a nullához. Minden nézőpont kérdése. :D

27 N

2013. szept. 18. 20:33
 8/27 anonim ***** válasza:
53%
Általában a nők számára olyan fontos, hogy milyen ruhában legyenek az esküvőjükön. A legtöbb férfi még ilyenkor is inkább praktikusan gondolkodik.. van egy jó öltönye, ami ilyen alkalmakra való, minek költsön feleslegesen még pénzt egy olyan dologra, amit aztán úgyse nagyon fog használni..
2013. szept. 18. 20:39
 9/27 anonim ***** válasza:
70%
Nőként mondom hogy nem zavarna. Ennyi erővel azért is neheztelhetnék hogyha mondjuk ugyanabban az alsógatyában feküdne mellém, mint amiben az exe mellé.. nem?! Számomra ráadásul minden öltöny nagyjából egyforma. Főleg esküvőre..
2013. szept. 18. 21:35
 10/27 anonim ***** válasza:
66%

#7: Mert az érzelmi intelligenciának aztán baromi sok köze van ahhoz, hogy teljesen feleslegesen veszünk-e egy kettes számú öltönyt... Ezt én inkább praktikusságnak és helyes takarékosságnak tartom, míg az ellenkezőjét pazarlásnak. Persze ha valamiért a nőt ez frusztrálja s megmondja a párjának, hogy neki fontos ez, az kissé más, de csak mert valaki alapból nem érti, miért ne lenne jó a régi, teljesen jó, mert csak alkalmanként használt öltöny, azzal miért lenne baj...?

Hm, furán gondolkodnak egyesek.

Én viszont örülök, hogy vannak mások is, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak a kérdésben :)

(Harmadik voltam.)

2013. szept. 18. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!