Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondolsz erről a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz erről a menyasszonyi ruháról?

Figyelt kérdés

[link]

(Templomi esküvő nem lesz.)

2013. szept. 18. 15:39
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
36%
nem olvastam végig a válaszokat.. de.. én imádom ezt a rucit :) olyan széép, vagány , szexi áá nagyon tetszik :)) ne hallgass másra, mindenkinek más az ízlése. Ha ebben érzed jól magad akkor ezt válaszd :)
2013. szept. 18. 22:30
 42/50 anonim ***** válasza:
62%
ez a ruha csak azért átlátszó, mert az "alsóruha" egyenes szabású és az átlátszó, de erre rájön még egy hatalmas szoknya rész amit rákötsz...tudom, majdnem ez lett a ruhám...itt csak szétteríti a szoknyát úgy, hogy nem takarja az alsóruhát :) szerintem szép, én imádom! de csak a nagy szoknyával együtt:)
2013. szept. 19. 09:32
 43/50 anonim ***** válasza:
33%
Szia! Nekem tetszik, amit a kérdésben linkeltél, bár egy kicsit tényleg rövid, az picit engem is zavar. A többi linkből szerintem az 1. gyönyörű!!! A 2. is szép, kicsit egyszerű, de egy szép nyaklánccal, fátyollal nagyon jó lenne. Amúgy nekem is bejönnek az ilyen fazonok, ha meg olyan szerencsés vagy, hogy megvan hozzá az alakod is, hajrá!
2013. szept. 19. 10:13
 44/50 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem tetszenek ezek az aszimetrikus izék.
2013. szept. 19. 12:38
 45/50 anonim ***** válasza:
31%
Nekem tetszenek, régen én is hasonlót akartam. Viszont most már a tüllös-hercegnősre szavazok :)
2013. szept. 19. 15:50
 46/50 anonim ***** válasza:
40%

A kérdésben belinkelt masni nélkül tökéletes lenne,nekem tetszik nagyon.

A később belinkeltek közül ez

[link]

tetszik nagyon,hasonlókat nézegetek én is.

Extravagáns,csodaszép.

Nem hétköznapi átlag menyasszonyi ruha,de én sem vagyok az,gondolom te sem,akkor miért pont ez a ruha lenne az.

Azt választ ami neked tetszik.A vőlegényed valószinű így szeret,így fogsz neki tetszeni.

2013. szept. 20. 09:40
 47/50 Frigg ***** válasza:
14%
Arra vagyok kíváncsi, ki az a szűzmária, aki lepontozza mindenki válaszát, akinek tetszik a ruha...érdekes.
2013. szept. 20. 14:29
 48/50 anonim válasza:
0%
én is ezt nézem.. akinek tetszik a ruha azt le kell pontozni...? idióták..
2013. szept. 21. 22:30
 49/50 anonim ***** válasza:
79%
Én nem pontozok, mert feleslegesnek tartom, de nekem sem tetszik a ruha. Nem arra fognak emlékezni, hogy "De szép volt a menyasszony ruhája!", hanem arra, hogy "De szép volt a menyasszony bugyija!" Szegény vőlegény...
2013. szept. 22. 18:35
 50/50 A kérdező kommentje:
A bugyim? De hát hol látszik az? Vagy röntgen szeme van a vendégeimnek?
2013. okt. 3. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!