Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erről a menyasszonyi ruháról?
2013. szept. 18. 15:39
41/50 anonim válasza:
nem olvastam végig a válaszokat.. de.. én imádom ezt a rucit :) olyan széép, vagány , szexi áá nagyon tetszik :)) ne hallgass másra, mindenkinek más az ízlése. Ha ebben érzed jól magad akkor ezt válaszd :)
42/50 anonim válasza:
ez a ruha csak azért átlátszó, mert az "alsóruha" egyenes szabású és az átlátszó, de erre rájön még egy hatalmas szoknya rész amit rákötsz...tudom, majdnem ez lett a ruhám...itt csak szétteríti a szoknyát úgy, hogy nem takarja az alsóruhát :) szerintem szép, én imádom! de csak a nagy szoknyával együtt:)
43/50 anonim válasza:
Szia! Nekem tetszik, amit a kérdésben linkeltél, bár egy kicsit tényleg rövid, az picit engem is zavar. A többi linkből szerintem az 1. gyönyörű!!! A 2. is szép, kicsit egyszerű, de egy szép nyaklánccal, fátyollal nagyon jó lenne. Amúgy nekem is bejönnek az ilyen fazonok, ha meg olyan szerencsés vagy, hogy megvan hozzá az alakod is, hajrá!
44/50 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek ezek az aszimetrikus izék.
45/50 anonim válasza:
Nekem tetszenek, régen én is hasonlót akartam. Viszont most már a tüllös-hercegnősre szavazok :)
46/50 anonim válasza:
A kérdésben belinkelt masni nélkül tökéletes lenne,nekem tetszik nagyon.
A később belinkeltek közül ez
tetszik nagyon,hasonlókat nézegetek én is.
Extravagáns,csodaszép.
Nem hétköznapi átlag menyasszonyi ruha,de én sem vagyok az,gondolom te sem,akkor miért pont ez a ruha lenne az.
Azt választ ami neked tetszik.A vőlegényed valószinű így szeret,így fogsz neki tetszeni.
47/50 Frigg válasza:
Arra vagyok kíváncsi, ki az a szűzmária, aki lepontozza mindenki válaszát, akinek tetszik a ruha...érdekes.
48/50 anonim válasza:
én is ezt nézem.. akinek tetszik a ruha azt le kell pontozni...? idióták..
49/50 anonim válasza:
Én nem pontozok, mert feleslegesnek tartom, de nekem sem tetszik a ruha. Nem arra fognak emlékezni, hogy "De szép volt a menyasszony ruhája!", hanem arra, hogy "De szép volt a menyasszony bugyija!" Szegény vőlegény...
50/50 A kérdező kommentje:
A bugyim? De hát hol látszik az? Vagy röntgen szeme van a vendégeimnek?
2013. okt. 3. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!