Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erről a menyasszonyi ruháról?
Az utóbbiakból az 1-es tényleg jó.
Ha nem akarsz hagyományos/visszafogott szoknyát, akkor azt válaszd, mert amit a kérdésben tettél fel az "túl szexi".
Nézegettem itt közbe őket.. kinyomtattam...
A kommentemben lévő 2. tetszik a legjobban.
Az milyen szerintetek?
A második adagból szerintem is a kettes a legjobb.
Az első: hiába zárt a felsőrésze, elrontja a túl habos alj.
A 3.: kb. mintha meztelen lenne, annyira sokat mutat.
4.: valahogy aránytalan.
5.: tényleg inkább táncruha.
A második oké, de az is csak akkor, ha nem túl nagy mellű a menyasszony, mert úgy az a ruha is közönséges fest majd.
Kérdésben szereplő: gyönyörű, de legkevésbé sem esküvőre való
Egyes: Szép, de a nyaka nem az igazi
Kettes: Kissé unalmas annak ellenére, hogy milyen rövid
Hármas: Közönséges, a menyasszony majdnem mesztelen
Négyes: Nem szép
Ötös: Táncruha, nem esküvői
Ha ilyen elöl rövid, hátul hosszút szeretnél, akkor talán ezek:
A Kommentben küldött második nagyon szép. Én is próbáltam tök hasonlót, de csak kíváncsiságból.
Tudod azért írtuk többen, hogy az első ruha kicsit sok, mert a mennyassony szüzies (fehér ruha) látszatott kelt, még utoljára lány bla-bla ilyenek.
Viszont nagyon fontos, ha ilyen a stílusod, ne hagyd magad lebeszélni ezekről a ruhákról! Menyasszonyként is te leszel benne. Nekem a hajam volt nagyon nem szokványos,de úgy voltam én. Ne búj másvalaki bőrébe.
Viszont szerintem emhet egy halál sexi menyecske ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!