Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erről a menyasszonyi ruháról?
Fú, én beleszerettem a kérdésben linkelt ruhába! Az alsó ruha része kicsit tényleg rövid, ha valamivel hosszabb lenne, mondjuk térdig, vagy picit térd fölé, tökéletes lenne! És nem azért, mert így közönséges, csak nekem valahogy hiányzik onnan valami. Én nem tartom a kérdezőt pénzéhes közönséges ri*binek, neki ilyen az ízlése, ez tetszik. Őszintén szólva én is az elöl rövid hátul hosszú fazont kedvelem, viszont a linkek között nehezen tudnék választani. A nagyon fodros nagyon sok, bár valaki linkelt egyet, az is nagyon tetszett!
23/N
Szia! Én is ilyen ruhát szeretnék, elől rövidet, hátul hosszút, vagy hátul nagyon kivágottat, szép dekoltázzsal, de nekem egyik ruha sem tetszik, nem szépek, sajnos. Az elképzelésed nagyon jó és nem r ibancos, ha csinos vagy, nem kell magadat takargatni, de válassz egy másik ruhát. Én legjobban sellőfazonú, alul habos, szűk ruhát szeretnék, olyat, amit a nyakamba lehet kötni, mert a melleim szépek, de nem elég nagyok a pánt nélküli dekoltázshoz, a hátán mély kivágással.
Kicsit még ennél is mélyebbel.
1.Túlontúl rövid, főleg annak látszik, hogy ilyen magas a nyakánál.
2. Szép, visszafogottabb, jól kidolgozott.
3. Nekem ez nagyon közönségesnek tűnik, túl sokat mutat.
4. Remekül kiemeli az alakot, szép az anyaga. Tetszik.
5. Jól néz ki, talán egy kicsit kevésbé kihívó, mint az eddigiek.
Én vagy a 2. vagy az 5. választanám ezek közül.
Nekem nincs bajom az elöl rövid hátul hosszú fazonokkal, de ez túl rövid elöl, mégha takarja is a csipke egy kicsit. 20-30 centivel hosszabban nem lenne gond.
A másik probléma, hogy lopott designerkép, és kínai másolatát fogják utángyártani ebayről...még véletlen sem lesz ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!