Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erről a menyasszonyi ruháról?
2013. szept. 18. 15:39
21/50 A kérdező kommentje:
20! Na köszönöm. Azért, mert nem "hagyományos" ruhát szeretnék (hiszem az esküvő sem hagyományos lesz) már nincs ízlésem?
Jöhetnek extrém menyecskeruha ötletek is. (Illetve, amibe átöltözhetek a vacsora után, mert menyasszonytánc, lakodalom, stb. nem lesz!)
2013. szept. 18. 16:36
22/50 anonim válasza:
Ezek úgy néznek ki, mintha hiányozna belőlük egy jó nagy darab.
23/50 anonim válasza:
Persze abban házasodsz, amiben akarsz, csak nehogy megbánd, amikor visszanézed a képeket. :)
24/50 anonim válasza:
Amit a kérdésben belinkeltél azt inkább nászéjszakára tartogatnám.Olyan,mint egy túlcsicsázott kombiné.Ha veszel alá harisnyatartót,akkor tökéletes lesz éjszakára,de utcára nem mennék ki benne.A második körben linkelt ruhák közül tényleg a második a legtűrhetőbb.
25/50 anonim válasza:
Azért nem akarsz hosszabb ruhát, mert az drágább?
26/50 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok hosszabb ruhát, mert ez a fazon tetszik. Nincs pénzgondom. :)
2013. szept. 18. 16:46
27/50 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de az egy dolog, nem egyforma az ízlésünk. Viszont gondold meg jól, hogy valóban jól áll-e. Két olyan esküvőn voltam, ahol elöl rövid, hátul hosszú ruha volt a menyasszonyon. Mindkettőnek kifogástalan az alakja, vékonyak, hosszú láb, stb., mégsem állt jól nekik és közönséges, olcsó hatást keltettek az egyébként méregdrága ruhájukban. Ezek a ruhák csak akkor szépek, amikor a modellek pózolnak, amikor az egyik láb enyhén berogyaszt a másik előtt. Az esküvő 99%-ában viszont nem ilyen pózban leszel.
28/50 anonim válasza:
Én ilyenben ki nem állnék Isten színe elé. De gondolom neked az esküvő is csak a külsőségekről szól. :(
29/50 A kérdező kommentje:
Nem kerestem gazdag pasit. Megdolgoztam a pénzemért. :)
Írtam utolsó, hogy nem lesz templomi esküvő, mivel egyikünk sem hisz istenben. Így érvénytelen a hozzászólásod.
2013. szept. 18. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!