Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mindent döntést rám hagy....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent döntést rám hagy. Most örüljek neki vagy ez nem jó?

Figyelt kérdés

Párom azt mondja, az esküvő a menyasszony nagy napja, az lesz életem legboldogabb napja, ezért én döntsek el mindent. Neki mindegy milyen díszítés lesz, mi a dátum, melyik templomban legyen az esküvő, milyen meghívónk legyen. Döntsek csak én, neki ezek nem számítanak.

Kétes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Mert egyrészt jó, hogy minden álmom megvalósulhat, amit csak elképzeltem az esküvővel kapcsolatban, viszont neki olyan mindegy minden, mintha nem is érdekelné...

2013. szept. 17. 13:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, hogy maga az esküvőszervezés nem érdekli annyira, és tényleg mindegy neki, milyen színű a szalvéta, de addig amíg a házasság érdekli, érzed hogy szeret addig kár ezen rágódnod.

Férjemmel egyébként mindent közösen szerveztünk, de ilyen dolgokban ő is csak a vállát vonogatta, terítőnél pl. két árnyalat közti különbséget észre sem vette, nemhogy eldöntse, melyik a szebb :D

2013. szept. 17. 14:44
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
A legtöbb férfi így működik, a lényeg hogy kimond az igent! Jó nekem férfiként az a vágyam azért megvan az esküvőre hogy általam kedvelt zenék menjenek, de azonkívül egyáltalán nemérdekel mi hogy lesz :D
2013. szept. 17. 14:48
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

14:28:

ezért irtuk,hogy az átlag férfi.

ezek szerint a te férjed nem a nagy átlagot képviseli ebben,de 10-ből 9 férfit tutira nem érdekel hogy milyen szinű a dekorkő,legtöbb azt se tudja minek az.

2013. szept. 17. 15:26
 14/19 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem mindenből mutass neki 2-3 olyat, ami neked tetszik, és abból válasszátok ki a véglegeset. Szerintem nem is gondol bele, milyen sokféle lehetőség van, de ha elé teszel pár lehetőséget, biztosan lesz véleménye.

Amúgy tapasztalataim szerint a férfiak a menüben, a zenekar kiválasztásában és a torta ízeinek eldöntésében a legaktívabbak, sokukat érdekli a fotó-videó is, illetve az autóbérlés. A dekoráció, meghívó általában hidegen hagyja őket.

2013. szept. 17. 16:17
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
A legtöbb férfit nem érdeklik túlzottan az efféle részletek,az ő agyuk máshogy van kalibrálva.Nem feltétlenül jelent ez rosszat,viszont aktivizálhatod kicsit,ha kikéred a véleményét mindenről.
2013. szept. 17. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:
38%

Olvastam egy könyvet Dr. Marianne Legato-tól. Az a címe, hogy "Miért nem emlékeznek a férfiak? és Miért nem felejtenek a nők?"

A női és férfi agy és hormonrendszer különbségein keresztül magyarázta meg, miért tehetségesebbek a nők egyes területeken, amik a férfiakat hidegen hagyják és fordítva.

Ne aggódj, Kérdező, nincsen ezzel semmi baj. A vőlegényednek ilyen a beállítottsága, nem tud ezekkel az apró, esztétikai kérdésekkel foglalkozni. A lakberendezés is valószínűleg többnyire rád marad, de mindig adj neki lehetőséget, hogy kinyilatkoztassa a véleményét. Viszont ne erőltesd, hogy sok lehetőség közül válasszon, mindig keress ki 2-3 szimpatikusat, hogy megkönnyítsd a dolgát.

2013. szept. 17. 18:48
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
Miért kell mindenkit lepontozni? O_o
2013. szept. 17. 21:49
 18/19 anonim válasza:
0%
mert csak
2013. szept. 18. 08:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi jövöre házasodunk.Az én párom is ilyen! :-)

De sztem ne aggodj ezen,minket nöket jobban izgatja a dolog. :-)Öket nem annyira,de ez nem is baj.Én is megbeszélem vele h mi h lesz,bologat,ha vmi meg nem tetszik neki ak szol és eggyütt kitaláljuk h mi is legyen.

2013. szept. 18. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!