Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki esküvő előtt 2 héttel lemondani mindent?
Figyelt kérdés
szorongásos pánik beteg vagyok és nem hiszem h megtudom csinálni :( vagyis lehet de nem tuti :( ciki lenne ha ott jönne rám egy roham :( vagy nem tudom nagyon pánikolok.és nem azért mert nem vagyok biztos mert nagyon nagyon szeretem párom!!!!!2012. júl. 28. 08:45
1/26 anonim válasza:
Hát elég ciki. És gondolj bele mit okoznál sok-sok embernek, úgymint a párodnak, szüleidnek, párod szüleinek. Az nem lehet, hogy beszedj valami nyzgtatót, vagy valami gyógyszert az alkalom idejére? Legalábbis a hivatalos részére, estére a bulira gondolom már úgysem szoronganál.
2/26 anonim válasza:
Lehet, hogy elrontasz valamit, de ha lemondod, akkor biztos, és végleg. Ha tudják a meghívottak, el fogják neked nézni.
3/26 anonim válasza:
Én is pánikbeteg vagyok úgyhogy tudom miről beszélsz de ha igazán szereted akkor letudod küzdeni. Találd meg a saját módszered ami lenyugtat én ha rám jön egy pánik roham egy kellemes nyugodt helyre képzelem magam és kicsit nyugodtabb leszek. És nem ciki ha rád jön egy roham a családod lesz jelen az esküvőn és a párod ők megértik és tudják mi a problémád és segíteni támogatni fognak téged.
4/26 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki őszintén amit itt leírtál,nehogy azt higgye,hogy valami más áll a háttérben és együtt találjatok ki valami megoldást :) Hiszen szereted,nehogy egy ilyen miatt veszítsd el! Drukkolok! :)
5/26 anonim válasza:
Tudom hogy nehéz de ne hagyd hogy eluralkodjon rajtad a pánik tanulj meg te uralkodni a pánikon. Elég nehéz dolog de egy kis koncentrációval sikerülhet. De szorongásra ami nekem bevált a Sedatif PC nem túl erős de nekem használt.
6/26 A kérdező kommentje:
tuják a problémám:) állandó gyógyszert szedek 7én megyek felül vizsgálatra majd kérek max egy plusz bogyót ami erősebb.alapba segít a bogyó de ez nagy falat lesz.az igaz h ha ezt lemondom elvesztem a párom a gyerekem apját :( azt pedig nem szeretném semmi képpen.
2012. júl. 28. 08:58
7/26 A kérdező kommentje:
igen a sedtif pc-t én si szopogatom 3x2t ha ugy érzem h kell
2012. júl. 28. 08:59
8/26 A kérdező kommentje:
tegnap voltam frizura probán és ott is egyszer olyan rosszul lettem azt hittem felállok és vizes csavaros hajjal el jövök onnan :(
2012. júl. 28. 09:02
9/26 omba válasza:
Az a ciki, hogy ezzel a lelki háttérrel csináltok egy nagy parádét. Az nem neked való, - azt mondjátok le, ne az esküvőt.
A rokonságot meg fizesd be a Nagycirkuszba.
Ha szereted a pasit, legyél csak szépen a felesége, a ceremóniát meg minimalizáljátok, ne úgy emlékez majd, hogy ez volt a nap, amikor tripla adag bogyóval, azt se tudtam, mire mondasz igent!
10/26 anonim válasza:
Mikor rád jön a pánik próbálj meg mély levegőt venni és koncentrálni hogy hatalmasodjon el feletted. Ne add át magad a pániknak. Nekem ez segített és már 1 éve nincs szükségem gyógyszerekre se orvosra és azért volt bennem ekkora akarat erő mert szeretem a párom és miatta akartam ezt leküzdeni mert a pánikbetegséges a gyógyszer nem sokat segít csak az akarat. Ez hosszú és nehéz út de meglátod megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!