Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki esküvő előtt 2 héttel lemondani mindent?
Figyelt kérdés
szorongásos pánik beteg vagyok és nem hiszem h megtudom csinálni :( vagyis lehet de nem tuti :( ciki lenne ha ott jönne rám egy roham :( vagy nem tudom nagyon pánikolok.és nem azért mert nem vagyok biztos mert nagyon nagyon szeretem párom!!!!!2012. júl. 28. 08:45
21/26 anonim válasza:
Emeld a gyógyszeradagot ideiglenesen. Én csináltam már ilyet, bevált. Alkoholt lehetőleg ne igyál rá.
22/26 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy mért is kell hülyézni....dolgozni egy 10,5 hós kislány mellett nem kell és bármilyen hihetetlen nem voltam pánik beteg amikor elkezdtük szervezni az esküvőt!!!!!!!!!!!!!!az egyik válaszoló azt mondta ezer fő a többiek meg nagy esküvő......nem tudom h a 30 fő mióta nagy......:/a proba fizura szintén szükséges hogy tudjuk hogy fog állni ruha meg szintén mivel nagyot néznének ha szabadidő ruhába mennék be a templomba :( köszönöm akik támogatnak valahogy megcsinálom de az a baj amugy h én is rá stresszelek h mi van ha...azt végülis be is következik :( ez nem hülyeség ez egy betegség!sajnos pontosan csak az tudja mien is ez aki benne volt :(
2012. júl. 29. 12:06
23/26 omba válasza:
Csak nyugi! a párodra koncentrálj, ez kettőtök ügye, elsősorban!
Ő akkor is szeret, ha rosszul leszel!
24/26 A kérdező kommentje:
igen ő is mindig ezt mondja :) próbálkozok mindennap gyúrni rá bíztatom magam.hát nagyon kíváncsi vagyok.remélem csupa pozitív emlékkel gazdagodok
2012. júl. 29. 12:33
25/26 omba válasza:
Isten bizony, elmennék drukkolni! :)
Az IGEN-t mond ki, a többit majd megoldják! :)
nekem az is szokott erőt, nyugalmat adni, ha olyan helyen vagyok, ahol tudom, hogy mindenki szeret.
26/26 A kérdező kommentje:
merre lax?
2012. júl. 31. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!