Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős csípőre milyen ruhát ajánlotok? Illetve hogyan működik ez a boltban/kölcsönzőben?
Nemrég történt az eljegyzés, úgyhogy egyelőre még tele van a fejem lila köddel és kérdésekkel. :)
Viszonylag magas vagyok (173 cm) és vékonynak mondanám magam. A derekam karcsú, a csípőm viszont elég szélesre sikeredett. :) Nem szeretem nagyon hangsúlyozni direkt olyan ruhákkal amik így csípő és fenék tájékon bővülnek.
Egyelőre nincs nagy álmom, hogy milyen legyen a ruhám, így bármilyen ötletet szívesen fogadok, ami a szépet emeli ki, a csípőmről pedig leveszi a hangsúlyt! :) Egyetlen kikötésem van, amit biztos nem szeretnék. Az az elöl rövid, hátul hosszú kombó, és a rövid ruhák.
A másik kérdésem, hogyha bemegyek egy boltba és elmondom mit szeretnék, akkor ott hogy működik a dolog? Mutat 10 ruhát az eladó/kölcsönzős és ha akarom akár mindet is felpróbálhatom? Nem megy agyukra, ha az ember a 15.-et sem találja tökéletesnek? Esetleg a 20. után is azt mondja, hogy köszöni megnézi máshol is? Azért nem lehet fél perc beleugrani egy ilyen ruhába.
Hajlandók apró igazításokra kölcsönzött ruhánál?
Kölcsönzője válogatja. Van, ahol tarifája van a ruhapróbának, van, ahol simán rád adják bármelyiket. És igen, rád alakítják a ruhát.
Ha vékony vagy és van derekad, bármilyen ruha jól állhat, azt válaszd, amelyikbe beleszeretsz!
Nálam úgy ment hogy felmérték a terepet :D
Magyarán rámnéztek és azt mondták, ide A-vonalú ruha kell :)
Az összes! méretben jó A-vonalú ruhát kikeresték félre akasztották és mindet rámadták :D A nem tudom hanyadik ruha után sem ők unták hanem én:D És be is zavartak mert kb minden másodikra azt mondták hogy ez az igazi :D Azt hiszem végül ott kölcsönöztem, de nagyon a vége felé járva döntöttem el :)
Nem megy az agyukra, az igazításokra pedig hajlandók képzeld én az esküvőm előtt kettő nappal vittem vissza cipzár csere miatt, és szó nélkül megcsinálták még bocsánatot kértek, és még bővítettek is, kérdezték akarok e rá pántot vagy valamit,szóval igazán kedvesek voltak :)
Kalocsai minta nem való menyasszonyi ruhára. Hacsak nem népviseletet akarsz.
Ha erős a csípőd,akkor mell alatt bővülő,onnan egyenes szabású ruha a jó. Semmiképpen ne derékban vágott,alul bő,húzott, stb. legyen.
A csípőcsontom a nagy, meg aláírom van is rajta egy-két párnácska, de nagyon fogyni nem szeretnék, sokat dolgoztam azon, hogy felszedjek néhány kilót, csak vacakul oszlott kicsit el. A derekam, felsőtestem megmaradt formásra, az úszógumim, a fenekem, a combom meg híztak. :) Teljesen fenék középig, vagy tovább szűkülőt nem szeretnék, mert a derekam és a csípőcsontom még oké, de ahogy haladunk lefelé, van egy kisebb "beugró"/"horpadás", majd a combcsontjaim oldalt kicsit megint kiugranak, szóval abszolút béna és egy szűk szoknya sem áll jól emiatt rajtam, gondolom a szűkített ruha sem állna. Mellem sincs túl nagy, egy kisebb B-ben kiegyezhetünk.
Mell alatt bővülő ruhák ugyan nagyon tetszenek, de kicsit olyan kismama hatást adnak nekem, így biztosan próbálni fogok olyat is, de azt hiszem nem az lesz az álom ruha.
Esetleg ha tudnátok képeket linkelni, hogy mikre is gondoltatok pontosan, azt még megköszönném! :)
Mondjuk ilyesmi: [link]
Mellet is erősíti a szív alakú kivágás és kihangsúlyozza a derekat. (Én náluk vettem ruhát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!