Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen zenét ajánlotok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen zenét ajánlotok az esküvői ceremónia alá?

Figyelt kérdés
Én ilyenre gondoltam: Demjén Ferenc: Hogyan tudnék.. Stb.. Tippek,javaslatok?
2012. júl. 9. 12:34
 1/4 Antimod ***** válasza:
Amit szoktak tőle javasolni, mert témába vág: "Most kell eldöntenem" (És ezt most kell eldöntenem Te kellesz vagy a végtelen). De kérdezd meg, hogy polgári esküvő alatt egyáltalán milyen zenék lehetnek, mert nálunk pl. kikötötték, hogy csak a bevonuló alatt mehet ének, a többiben ne legyen vokál.
2012. júl. 9. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:

tesék egy link! http://www.youtube.com/watch?v=gYGioWinQQE

Na jo ez csak egy vicc ! De itt egy másik ez komoly és nagyon tetszik! http://www.youtube.com/watch?v=RxabLA7UQ9k

2012. júl. 9. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Flashdance: Love theme. Nekünk ez volt, nincs benne ének, így tud közben az anyakönyvvezető beszélni, nem zavaró és gyönyörű dal.
2012. júl. 10. 16:46
 4/4 anonim válasza:
Szia! A sógornőméknél pánsípos zene ment, a miénk alatt pedig...tudom, hogy kicsit morbid...de az "Utolsó mohikán" filmzenéje ment. Olyan drámai, és imádom. Az aláíráskor meg John Lennon Imagine c. dala ment.
2012. júl. 17. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!