Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki esküvő előtt 2 héttel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki esküvő előtt 2 héttel lemondani mindent?

Figyelt kérdés
szorongásos pánik beteg vagyok és nem hiszem h megtudom csinálni :( vagyis lehet de nem tuti :( ciki lenne ha ott jönne rám egy roham :( vagy nem tudom nagyon pánikolok.és nem azért mert nem vagyok biztos mert nagyon nagyon szeretem párom!!!!!
2012. júl. 28. 08:45
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
51%

ahogy irod is itt, nagyon szereted a párod! akkor ne hagyd eluralkodni magadon a negativ gondolatokat. Sajnos a negativ gondolatok nálad a pánik a szorongások....ezeket kellene kizárni és próbáld bevonzani a jó a pozitiv gondolatokat, hogy megtudom csinálni!!!!

ÍBiztos sikerülni fog, csak pozitivan, meg tudod csinálni, sikerülni fog. ! hajrá!! sok sikert!!

2012. júl. 28. 09:11
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
Egyet értek 09:11-el menni fog ezt hajtogasd magadba menni fog erős vagy megtudod csinálni =) és ha kezd jönni a pánik vegyél magadon nagy lelki erőt és ne engedd el hatalmasodni magadon a pánikot. Nézz a párod szemébe ott biztosan találsz egy szerező védelmező pillantást és amíg ő ott van nincs ok pánikra =) egy pánikbetegnek is lehet szép nagy esküvője semmiképpen se mond le biztosan ez lesz életed legszebb napja =)
2012. júl. 28. 09:18
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs milyen betegség ez, mármint nem tudom magam beleélni, így tanácsot sem tudok adni, hogyan küzd le, viszont..

Hány fős esküvő ez? Ismervén a problémád, miért nem tartotok kis esküvőt? Két tanúsat, vagy max kis családi ebédet..szülők, (nagyszülők), testrvérek.

2012. júl. 28. 09:45
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Nagy levegő és nézd a párodat. Tudom milyen szar érzés, én már előre pánikolok, hogy pánikolni fogok. :D

Gondolj arra, hogy nem tudsz olyat csinálni ami miatt ne szeretnének a jelenlévők, ott a leendő férjed, aki segíteni fog, ha bármit csinálsz ő akkor is szeret. Ne nézelődj nagyon, mert akkor stresszelni fogsz, hogy ennyien néznek téged. Válassz magadnak 2-3 embert akikre figyelsz (gondolom nyilvánvaló kik lesznek azok:)) a többieket meg zárd ki arra az időre. Utána gondolom már nem lesz probléma.

Sok sikert és meg tudod csinálni!

2012. júl. 28. 09:59
 15/26 anonim ***** válasza:
58%

Hogy is mondjam... a te eseted olyan, mint vak embert moziba hívni az első randin.

Ha egyszer beteg vagy, akkor minek a felhajtás? Szerintem mindenki megértené. Neked egy egész napot kell végig szenvedned. Hát akkor szenvedjél. Hülyeségre nem lehet már gyógyszert adni. :/

2012. júl. 28. 10:37
 16/26 anonim ***** válasza:
39%

Most ez nem egy empatikus válasz lesz, de meg is érdemled, mert látszik, hogy milyen hülye vagy, hogy meghívsz ezer rokont, meg frizurapróba, ruhaválasztás, csinnadratta. TE TEHETSZ RÓLA HOGY ILYEN HELYZETBE HOZTAD MAGAD!!!

Attól még az esküvő emlékezetes, hogy nincs ott egy állatkertnyi közönség, nem ettől függ a házasság sikere sem.

Érdekes módon édesanyámék úgy is össze tudtak házasodni, hogy nem volt se habos-babos királylányruha, se vendégek. 2 tanu és ők mentek be a házasságkötőbe, aztán este rendeztek egy bulit, ahova meghívták a szüleiket, barátokat. 30 éve boldog házasok, és a mai napig emlegetik, hogy az hozott szerencsét, hogy nem csináltak felhajtást.

2012. júl. 28. 11:08
 17/26 anonim ***** válasza:
34%
Komolyan, annyira bosszant, hogy valaki ennyire hülye!!! Majdnem valami nagyon csúnyát írtam a gyerekvállalással kapcsolatban, de azt hiszem érzed mire gondolok...
2012. júl. 28. 11:11
 18/26 anonim ***** válasza:
52%

Ciki-e? Nem tudom. De ha már eljutottam oda, hogy elkezdjem megszervezni, akkor már végigcsinálnám. Pánikrohamaim már rég nincsenek (lekopogom!), de néha egy-egy üzletből majd kiszaladok! Be is vagyok tolja, hogy ha valaha lesz egyáltalán olyan ember, akinek kellek így, és elvenne, hogy megyek hozzá?!

(Egyébként ez nem ide tartozik, de hogy tudsz dolgozni így? Mert én pl. sehogy! :( )

2012. júl. 28. 11:29
 19/26 anonim ***** válasza:
64%

az orvosod mit mond?

hamarabb kellett volna gondolkodni azon csinalsz e nagy eskuvot vagy sem. jelen esetben a parod miatt vegig kell csinalnod!

2012. júl. 28. 13:34
 20/26 anonim ***** válasza:
59%

gondolom, már akkor is pánikbeteg voltál, amikor nekiálltatok szervezkedni. akkor miért nem kis esküvő lesz?

Más: most lemondasz mindent, jövőre újraszervezed, és megint bepánikolsz.

2012. júl. 28. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!