Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mindent döntést rám hagy....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent döntést rám hagy. Most örüljek neki vagy ez nem jó?

Figyelt kérdés

Párom azt mondja, az esküvő a menyasszony nagy napja, az lesz életem legboldogabb napja, ezért én döntsek el mindent. Neki mindegy milyen díszítés lesz, mi a dátum, melyik templomban legyen az esküvő, milyen meghívónk legyen. Döntsek csak én, neki ezek nem számítanak.

Kétes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Mert egyrészt jó, hogy minden álmom megvalósulhat, amit csak elképzeltem az esküvővel kapcsolatban, viszont neki olyan mindegy minden, mintha nem is érdekelné...

2013. szept. 17. 13:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

Átlag férfinak édesmindegy milyen a diszités,milyena ruha,ki a pap,milyen virág,stb.

Átlag férfinak annyi a lényeg,mondd ki az igent és kész.

Attól,hogy nem érdeklik az ilyen apróságok,attól még imád,most készül elvenni.Csupán a körités hidegen hagyja.

2013. szept. 17. 14:03
 2/19 anonim ***** válasza:
75%

Ha az érdekli, hogy összeházasodtok és komolyan veszi, akkor szerintem nincs baj.

Sokan vannak, akiket a "körítés" nem érdekel. Én nő vagyok, de engem sem tudnak az ilyen esküvői szervezések lekötni.

Meg általában a nők álmodnak arról, hogy milyen legyen a nagy nap. Férfitól még nem hallottam ilyet.

Majd mondd el neki, hogy ezt így meg úgy találtad ki, ő meg rábólint, vagy lehet, hogy menet közben neki is akad néhány ötlete.

2013. szept. 17. 14:04
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Őszintén? A férfiakat tényleg nem nagyon érdekli a dekoráció, nekik (tisztelet a kivételnek) nem számít, hogy fehér vagy ekrü terítő lesz, a nők szeretik a díszítést, a virágokat. :) Ez még nem feltétlenül jelent rosszat, bár én nem venném jó néven ha mindenben egyedül kéne döntenem, hiszen mindkettőnket érintő dologról van szó.
2013. szept. 17. 14:04
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt könnyen kiderítheted.Kérd ki mindenben a tanácsát.Ha meg sem hallgat,csak a vállát vonja,akkor tényleg leszarja,hogy mi lesz veletek,ha látja,hogy te is bizonytalan vagy és számítasz a véleményére,ez pedig fontos neki és csak a kedvedben akart járni,hogy eddig rád hagyta,azt is megtudod.
2013. szept. 17. 14:05
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Akkor neki mi számít?
2013. szept. 17. 14:07
 6/19 A kérdező kommentje:

4-es: Amit elmesélek meghallgatja, de ha valamit kérdezek, hogy szerinte hogyan kellene, akkor azt mondja, ahogy én szeretném. Esetleg 2-3 dolog közül választ ki egyet (pl. meghívó, torta). Pedig amúgy határozott típus és többnyire ő irányít engem.

5-ös: Azt mondja az számít, hogy én boldog legyek és a felesége legyek. A körítés nem.

2013. szept. 17. 14:13
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Engem bántana, ha ennyire nem érdekelné a dolog, ezzel az erővel fogd meg 2 tanú és kész, ha őt ez nem érdekli
2013. szept. 17. 14:14
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Akkor hidd el neki,és döntsd el te,hogy fehér vagy ekrü teritő legyen (mi az az ekrü?)

35/F

2013. szept. 17. 14:15
 9/19 anonim ***** válasza:
72%
Jujj :( miért lett mindenki lepontozva, aki szerint a legtöbb férfi ilyen? :(
2013. szept. 17. 14:20
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Bocsi de az èn fèrjemnek nem volt mindegy. Nem azt mondom magàtòl nem keresgèlt dekoràciot de ha odatettem 3 variàciot egyre ràbökött hogy szerinte az. Pl dekorkövek szìnèt nemes egyszerűsèggel eldöntötte, egyàltalàn ne legyen... Nekünk a MI Napunk volt...közös döntèsek voltak...
2013. szept. 17. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!