Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent döntést rám hagy. Most örüljek neki vagy ez nem jó?
Párom azt mondja, az esküvő a menyasszony nagy napja, az lesz életem legboldogabb napja, ezért én döntsek el mindent. Neki mindegy milyen díszítés lesz, mi a dátum, melyik templomban legyen az esküvő, milyen meghívónk legyen. Döntsek csak én, neki ezek nem számítanak.
Kétes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Mert egyrészt jó, hogy minden álmom megvalósulhat, amit csak elképzeltem az esküvővel kapcsolatban, viszont neki olyan mindegy minden, mintha nem is érdekelné...
Átlag férfinak édesmindegy milyen a diszités,milyena ruha,ki a pap,milyen virág,stb.
Átlag férfinak annyi a lényeg,mondd ki az igent és kész.
Attól,hogy nem érdeklik az ilyen apróságok,attól még imád,most készül elvenni.Csupán a körités hidegen hagyja.
Ha az érdekli, hogy összeházasodtok és komolyan veszi, akkor szerintem nincs baj.
Sokan vannak, akiket a "körítés" nem érdekel. Én nő vagyok, de engem sem tudnak az ilyen esküvői szervezések lekötni.
Meg általában a nők álmodnak arról, hogy milyen legyen a nagy nap. Férfitól még nem hallottam ilyet.
Majd mondd el neki, hogy ezt így meg úgy találtad ki, ő meg rábólint, vagy lehet, hogy menet közben neki is akad néhány ötlete.
4-es: Amit elmesélek meghallgatja, de ha valamit kérdezek, hogy szerinte hogyan kellene, akkor azt mondja, ahogy én szeretném. Esetleg 2-3 dolog közül választ ki egyet (pl. meghívó, torta). Pedig amúgy határozott típus és többnyire ő irányít engem.
5-ös: Azt mondja az számít, hogy én boldog legyek és a felesége legyek. A körítés nem.
Akkor hidd el neki,és döntsd el te,hogy fehér vagy ekrü teritő legyen (mi az az ekrü?)
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!