Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászajándék kb.10 000 Ft....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászajándék kb.10 000 Ft. -ból, ami hasznos is?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy fizikus párnak szeretnék venni nászajándékot. Ők nem ám ilyen unalmas tudósok, hanem imádnak élni, táncolni.. Imádom őket, de fogalmam sincs, minek örülnének, ami még hasznos is, tehát tudják majd használni. Gravíroztatásra gondoltam, de szinte az összes helyen, ahol néztem, csak bögrékre, vagy pezsgőspoharakra lehet gravíroztatni...az pedig olyan elcsépelt.. Van ötletetek? Ha igen, kérlek írjátok le, mert elég tanácstalan vagyok ez ügyben. Köszönöm előre is! :)

2013. szept. 17. 00:00
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Nincs sok köze a foglalkozásukhoz, de praktikus: Egy fonott (piaci) kosár bele pedig apró konyhai eszközök: nyújtófa, reszelő, sütiformák, muffin kosárkák, törlőrongy, esetleg egy kisebb szakácskönyv, stb.

Persze, ha régóta együtt élnek, akkor már fel van szerelve a konyhájuk, de szerintem ezek olyan dolgok,amiket idővel úgyis cserélni kell.

2013. szept. 17. 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nagy porcelán perselymalac, beledobálva a 10.e Ft apróban.
2013. szept. 17. 08:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: nem feltétlenül kell hasznosat venni, mert az relatív, könnyen kapufa lehet belőle, inkább emlékezetes legyen.
2013. szept. 17. 08:31
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
50 db kaparóssorsjegy... hátha.
2013. szept. 17. 08:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
2- az a baj (én is gyűjtögettem perselyben tavalyelőtt), hogy nem olyan egyszerű beváltani a zsetont. A bankok levonnak beváltáskor elég sokat, bizonyos üzletek pedig nem fogadnak el 50 darabnál többet egy cimletből (gondolom 20ezresből, azért igen:). Olyan nagy örömmel gyűjtögettem, aztán maradt a bosszúság.
2013. szept. 17. 08:40
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
A helyedben inkább élményt ajándékoznék nekik, pl egy kupont egy hajókázásra, kalandparkba vagy amit szeretnek. Ha imádnak élni, akkor biztos tetszene nekik. Persze ehhez ismerned kell, miket szeretnek, egy tériszonyost azért ne küldj el bungee jumpingolni :D
2013. szept. 17. 09:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen az ötleteiteket!! :) Nem értem, miért pontozta le valaki az első válaszolót. Szerintem nagyon aranyos ötletet ad és épp gondolkodtam, hogy hol lehet pl. egy szép konyharuhára ráhímezni a nevüket, vagy épp egy jófajta bort is beletennék a kosárba és a címkére ráíratnék valamit! Amúgy én sosem pontozok le valakit csak azért, mert nem értek egyet vele. Ha nagy ritkán lepontozok, csak úgy teszem, ha megérzem az illető válaszában a rosszindulatot, vagy a szándékos kötözködést. De nem vagyunk egyformák. :) A lényeg, hogy köszönöm szépen a válaszaitokat! Az élmény- ajándékozás is tetszik! Meg tulajdonképpen az összes. Ha bárkinek még bármilyen ötlete van, ne tartsa magában. :)Minden ötlet érdekel! :)Azt hittem, kreatív vagyok, de most elszégyelltem magam, hogy leginkább csak ilyen ötletek jutottak eszembe, mint a gravírozás. :) Szerintem mindenkitől valami olyasmit fognak kapni és én nem akarok beállni a sorba! Szóval még ötletek? ;)
2013. szept. 17. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen bevállalósak, az élményajándék tűnik a legjobbnak. :) Pl: [link]
2013. szept. 17. 10:52
 9/10 anonim ***** válasza:
55%

Én is az élményajándék, kupon mellett állok. Pl. go-kart, bob, fürdő+masszázs+szauna-belépő egész napra, étellel-itallal, ha szeretnek táncolni akkor valamilyen táncoktatásra utalvány (már ha ilyesmi tánc is érdekli őket, pl. latin), szörfözés, síelés, sárkányrepülőzés, bungee jumping, stb.

A bor, sodrófa, konyhai kosár dologgal az a baj, hogy szépnek szép, de manapság egy fiatal párnak van, és jobban is szeretik ezeket a dolgokat maguk kiválasztani, a maguk ízlésének megfelelőt venni mindenből. Borból is csak akkor érdemes ajándékozni, ha ismered az ízlésüket, és jó minőségit. Nekem pl. hiába adna valaki édes vagy akár félédes bort, nem fogyna el, mi csak szárazat vagy félszárazat fogyasztunk, és abból sem mindegy milyet.

2013. szept. 17. 18:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteiteket! Ha bárkinek bármi eszébe jut még, ne tartsa magába. :) Amúgy az élmény-ötlet nagyon tetszett!! De sajna közben kiderült, hogy nem működik. Mert a pár külföldön él és csak az esküvői vacsorára jönnek haza (kint már összeházasodtak) és másnap egyből visszamennek. :( Tehát az élmény-ajándék ugrott. Valószínű a kosárka lesz (1.), mert szerintem jó ötlet! Még pár napig ráérek dönteni. Köszönöm!
2013. szept. 19. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!