Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csajok mit szoltok hozza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit szoltok hozza? Ilyen csokrot szeretnék az eskuvomre.

Figyelt kérdés
[link] szoval bizsubol, brossokbol lenne osszeállítav, maradandot akarok :)
2013. szept. 12. 15:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vannak ebből szépek, de csak egy igazán nívós, elegáns esküvőre tudnám elképzelni. Egy átlagos, falusi lagziban csak közönséges, kisebbségi hatást keltene. Nem utolsósorban egy letisztult, elegáns ruha illik hozzá, mert egy habos-babossal megint a túlzásnál tartunk. A dekorációban és pl. a cipőben, hajdíszben vagy egyebekben visszaköszönhet a köves, fémes díszítés, de finoman, nem szabad túlzásokba esni.

Amit 2.-nak linkelt a kérdező, az szerintem kifejezetten gagyi és giccses. Viszont ezeket szépnek találom, bár én nem választanék ilyesmit:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem a lényeg az, hogy mindenképpen kicsi legyen, ne óriási, valamint igényes, szép ékszerekből legyen összeválogatva, ne 100 ft-os műanyagból. Plusz nekem az enyhe színes is jobban tetszik mint a fehér, a sima fehér egyszerűen beleolvad a ruhába, semmilyen.

Ezekhez a tortákhoz amúgy jól illik:

[link]

[link]

2013. szept. 13. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!