Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőtervezés! Mikor láttál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőtervezés! Mikor láttál hozzá?

Figyelt kérdés
Esküvőt tervezünk és kíváncsi lennék arra, hogy ki mikor, mennyivel korábban látott hozzá a helyfoglaláshoz, fotós kereséshez, stb. Érdekelne hogy mi volt a legelső lépés és mi követte stb. Teremfoglalás, zenész-keresés, fotós-keresés, meghívók tervezése, rendelése, és hasonlók érdekelnek. Nem szeretnék kifutni az időből valamelyik kulcsfontosságú lépéssel.
2013. aug. 14. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, melyik hónapban akarjátok tartani :)

Mi idén márciusban tartottuk (tehát szezonon kívül). Egyedül a ruha volt meg viszonylag korán (tavaly szeptemberben felpróbáltam szalonban, majd sikerült megtalálnom neten egyszer használtan és és olcsóbban, decemberben hoztuk el, csak kicsit kellett belőle bevenni). Mindent januárban kezdtük szervezni (hely, fotós stb), a meghívók február elején mentek ki, de minden meglett, mindenki szabad volt, nem kellett sietni :) Viszont, ha szezonban tartjátok (májustól-szeptember végéig), akkor legalább egy évvel előtte kell elkezdeni a foglalásokat, különben nem biztos, hogy szabad az, akit kinéztetek...

2013. aug. 14. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk ugyan kicsi, 40 fős esküvőnk lesz, szeptember végén. Csak polgári és utána vacsora. Időpontot kb 1 hete kértünk a városházán, másfél hónappal az esküvő előtt, így azonnal elkezdtem szervezni. A fotóst még az időpont kérés előtt felkértem. Miután megvolt az időpont, rá 2 napra megrendeltem a meghívókat, ezzel egyidőben kerestem éttermet is. Gyorsan leszerveztem mindent. A meghívók nagy részét már ki is vittük. A ruháinkat szeptember elején tervezzük megvenni. Azzal nem sietünk mert én intenzív fogyókúrában vagyok már 1 éve, így csak kis idővel előtte szeretném megvenni, de természetesen addig kinézem.
2013. aug. 14. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
kb 4 hónappal előtte
2013. aug. 14. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekünk jövő augusztusban lesz (fő szezon) nemrég foglaltuk le az időpontot a polgárira, utána mentünk a templomba, majd körbenéztünk a helyszínt illetően, hogy melyikkel jövünk ki olcsóbban (étterem vagy suli aulája) az utóbbit már le is foglaltuk, a zenekart is lefoglaltuk, szerintem ebben a hónapban már a vőfélyt is lefoglaljuk. És minnél előbb leakarjuk a fotóst is mert sajnos sokan már 2 évre előre be vannak táblázva így ezeket a fontos dolgokat mind elintéztük/elintézzük ebben a hó napban.

A többi ráér jövőre.

Melyik hónapban lenne az esküvő?

2013. aug. 15. 08:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Szintén augusztus. Terem lefoglalva, zenészekkel most beszélünk, a többi még sehol.
2013. aug. 15. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Bőven van időd nekem most lesz 31 -én és március végén kezdtem neki akkor foglaltam le a napot, termet zenészeket...
2013. aug. 15. 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi egy hónapja, júliusban esküdtünk, pontosan egy évvel előtte kezdtük a szervezést, szóval nagyon időben vagy! :) Az első és legfontosabb lépés az időpont kiválasztása, esetleg ha engedik-nálunk nem engedték-beírathatod magad ceruzával az anyakönyvvezetőhöz. Ezután helyszín, zenekar, fényképész,kamerás, virágos, cukrász, esetleg dekoratőr keresése és lefoglalása.Fontos még felkérni a tanúkat, koszilányokat is. A ruhát mi két héttel az eljegyzés után megvettük, de szerintem legkésőbb fél évvel a nagy nap előtt érdemes keresgélni, hogy ha bérelni akarsz, nehogy lefoglalják álmaid ruháját. 3-4 hónappal a nagy nap előtt érdemes megrendelni a meghívókat, 2 hónappal előtte kiosztani, hogy legyen idő a visszajelzésre. Talán így összegezném a lényegi dolgokat:

-időpont meghatározása, ceruzával beíratni

-vendégek létszámának körülírása (+- 10 fő)

-dekoráció színvilágának megálmodása-ha szeretnél, akkor dekoratőr vagy esküvőszervező felfogadása

-szolgáltatók keresése

-menyaruha és koszilányok ruhájának kiválasztása, lefoglalása

-menyajárgány keresése

-meghívók megrendelése, kiosztása

-menü, torta, virágdíszek, asztaldíszek véglegesítése

-kösziajándékok (ha szeretnél) elkészítése vagy megrendelése

Remélem, tudtam segíteni! Ha kérdésed van, írj privit! Bennem még élénken él a nagy nap. :)

2013. aug. 15. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Fél évvel előtte kezdtük el a szervezést és így is aggódni kellett,mert a kedvenc éttermünk nagyon népszerű és már nem volt szabad hely arra hétvégére,amire mi szerettünk volna,így másik időpontot kellett választanunk.Ha ti is olyan helyen vagy olyan szolgáltatóval szeretnétek dolgoztatni,aki felkapott,akkor minél előbb beszélni kell vele és foglalni.
2013. aug. 16. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!