Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit szoltok hozza? Ilyen csokrot szeretnék az eskuvomre.
" És egyedi is, nem a tucat rózsacsokor "
Az a tucat rózsacsokor mindenhez megy. Még mindig jobb, mint egyedi leszek címszóval úgy kinézni, mint akit a cirkuszból szalajtottak, mert a szegény magyar menyasszonyok közül, aki rákattan az eredeti és egyedi témára az általában úgy végzi, hogy mindent magára aggat, ami egyedi, függetlenül attól, hogy szükség van-e rá. Láttunk már itt is olyan menyasszonyról képet, aki nem értette mi nem tetszett rajta a vendégeknek, miközben minimum 6 olyan dolog volt rajta, amiből az egyik is bőven elég lett volna, nem még egyszerre.
Nézd meg ezt is :)
Én még a közelében sem vagyok esküvőnek, de láttam egyszer és gyönyörűek vannak.
Nekem nem tetszik, abszolút nem az én világom. Számomra egy virágcsokor azért virágcsokor, mert virágból van. Nekem ez mű és kicsit giccses is. Én egyszerűbb esküvőt képzeltem el, amihez ez a stílusú csokor nem menne.
Olyan csokrot elfogadnék, amiben vannak ilyen csilli villi vackok finomat elszórva, de ami totál ebből áll, olyat semmiképp.
Ó, ilyet még nem is láttam. De egyébként nem tetszik, szerintem is giccses.
Ha akarsz egy maradandót, akkor szerintem meg lehetne csinálni ilyenre az igazi csokrod kicsinyített mását.
Nekem sem tetszettek ezek, viszont eg yismerősömnek volt, ő magának csinálta meg és szerintem nagyon jópofa volt.
Nekem volt külön dobócsokrom. Igen én sem vagyok amaerikai, de ez a szokás nekem tetszik és abaráatim is várták. Ez ajó, hogy nincs kötelező előírás ki mit csinál és mit nem, így csak azt kell amit a pár szeretne.
A rendes csokromat, pedig kivittem a mamikám sírjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!