Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csajok mit szoltok hozza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit szoltok hozza? Ilyen csokrot szeretnék az eskuvomre.

Figyelt kérdés
[link] szoval bizsubol, brossokbol lenne osszeállítav, maradandot akarok :)
2013. szept. 12. 15:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

" És egyedi is, nem a tucat rózsacsokor "

Az a tucat rózsacsokor mindenhez megy. Még mindig jobb, mint egyedi leszek címszóval úgy kinézni, mint akit a cirkuszból szalajtottak, mert a szegény magyar menyasszonyok közül, aki rákattan az eredeti és egyedi témára az általában úgy végzi, hogy mindent magára aggat, ami egyedi, függetlenül attól, hogy szükség van-e rá. Láttunk már itt is olyan menyasszonyról képet, aki nem értette mi nem tetszett rajta a vendégeknek, miközben minimum 6 olyan dolog volt rajta, amiből az egyik is bőven elég lett volna, nem még egyszerre.

2013. szept. 12. 15:23
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
Nekem tetszik. De akik eldobják, azok NEM amerikaiak, csak utánozzák az amerikaikat.
2013. szept. 12. 15:24
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
A tucat rózsacsokrot úgy értettem, hogy 3 szál nem is szépen megkötve, olyan semmilyen, sajnálom...Azt nem hiszem, hogy csak rózsa illik egy menyasszonynak :) És ez is hülyeség, hogy Amerika majmolás a csokordobás. Voltam jópár esküvőn, az egyik tipikus nagymagyar volt, minden aszerint, rovásírásos meghívó, gyűrű, meg a többi, és ott is volt csokordobás...Kinek mi tetszik, szerintem. Hiszen elméletben(és reméljük gyakorlatban is) egy ilyen lesz mindenki életében, miért ne lehetne olyan, mint amit megálmodik magának?
2013. szept. 12. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

Nézd meg ezt is :)

Én még a közelében sem vagyok esküvőnek, de láttam egyszer és gyönyörűek vannak.

[link]

2013. szept. 12. 16:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, megmondom őszintén. Az én ízlésemnek túl mű és túl giccses. Én nem választanék ilyet. De az számít, hogy neked tetsszen, ez a te napod lesz, ne más véleménye számítson.
2013. szept. 12. 17:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, abszolút nem az én világom. Számomra egy virágcsokor azért virágcsokor, mert virágból van. Nekem ez mű és kicsit giccses is. Én egyszerűbb esküvőt képzeltem el, amihez ez a stílusú csokor nem menne.

Olyan csokrot elfogadnék, amiben vannak ilyen csilli villi vackok finomat elszórva, de ami totál ebből áll, olyat semmiképp.

2013. szept. 12. 17:18
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
Nekem tetszik, mondjuk én kombinálnám igazi virággal is, de ez a te döntésed. De szerintem szép és egyedi, nem giccses.
2013. szept. 12. 18:52
 18/21 anonim ***** válasza:

Ó, ilyet még nem is láttam. De egyébként nem tetszik, szerintem is giccses.

Ha akarsz egy maradandót, akkor szerintem meg lehetne csinálni ilyenre az igazi csokrod kicsinyített mását.

2013. szept. 12. 20:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sok.Ha a ruhád nagy,gyöngyökkel kivarrt,esetleg még tiara és ékszerek is lesznek rajtad,akkor ezzel a csokorral úgy fogsz kinézni,mint egy karácsonyfa.A kevesebb néha több.
2013. szept. 13. 07:00
 20/21 anonim ***** válasza:
80%

Nekem sem tetszettek ezek, viszont eg yismerősömnek volt, ő magának csinálta meg és szerintem nagyon jópofa volt.

Nekem volt külön dobócsokrom. Igen én sem vagyok amaerikai, de ez a szokás nekem tetszik és abaráatim is várták. Ez ajó, hogy nincs kötelező előírás ki mit csinál és mit nem, így csak azt kell amit a pár szeretne.

A rendes csokromat, pedig kivittem a mamikám sírjára.

2013. szept. 13. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!