Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csajok mit szoltok hozza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit szoltok hozza? Ilyen csokrot szeretnék az eskuvomre.

Figyelt kérdés
[link] szoval bizsubol, brossokbol lenne osszeállítav, maradandot akarok :)
2013. szept. 12. 15:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Szép :) De ezt is akarod eldobni? :)
2013. szept. 12. 15:07
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Most elgondolkodtattál,én is virágokat nézegetek,és hogy melyiket lehet szépen tartósitani.

De az ilyenek eszembe se jutottak,ezek tényleg maradandóak.

Utána is nézek,hol lehet és milyet csináltatni.

Nekem igy elsőre nagyon tetszenek.

2013. szept. 12. 15:09
 3/21 A kérdező kommentje:
nem lenne csokor eldobas, az csak az amerikai filmekben szokás :)
2013. szept. 12. 15:09
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

első: ma már kevés helyen szokás a rendes csokrot eldobni

vagy nincs is csokordobás vagy csak egy kisebb egyszerűbb,ugynevezett dobócsokrot dob el a menyasszony

2013. szept. 12. 15:10
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem giccses, szerintem a virágban pont az a szép, hogy élő :) modnjuk ez legalább tuti nem hervadna el. meg ha neked ez tetszik, hajrá! :)
2013. szept. 12. 15:10
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon klasszak! Jó az ötlet! :)
2013. szept. 12. 15:11
 7/21 A kérdező kommentje:
[link] ez a kedvencem :) nem tudom, én is nagyon utálom a giccset, de szerintem ez inkabb elegáns mint giccses
2013. szept. 12. 15:13
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én maradandót akartam, de így 6 hónappal a lagzi után nem is bánom, hogy nem az lett. Csak rakosgatnám ide-oda, vagy bedobozolva elsuvasztanám a szekrény mélyére, mert ugye nem lehet rendesen tisztítani a portól. Akkor meg mindegy, ha nincs is.

Amúgy szerintem ezt így jó egyben megvenni, itthon én még nem láttam olyan széles és igényes választékot brossokból amiből nyugodt szívvel válogatnék, meg szerintem az agyamra is menne, mire összeáll a dolog. Bár biztos van aki elvállalja.

Amúgy így szép meg minden, nem az, de nekem nem hiányzik hogy húúú meglegyen a csokor. Rózsa-frézia csokrom volt, szépen díszítve, felakasztva lóg, kiszárítottam, szép így is, de kb. már rá sem nézek, most gondoltam rá, hogy lehet ki is hajítom, csak fogja ott a port. Mi a kerámia tortadíszünket raktuk ki a polcra, elég emlék bőven a képek és a videók mellett, nem hiányozna egy ultra-csili-vili csokor, ami amúgy sem megy semmihez a lakásban és ha poros lesz, akkor hogy takarítom.

2013. szept. 12. 15:15
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
Első vagyok :) Én eldobtam a rendes csokromat, külön azért nem akartam még virágot :) És nem is amerikaiak vagyunk :) Mondjuk nálunk móka volt, mert van még pár szingli barátnő, vicces momentum volt :) Szerintem is elegáns, mint giccses ez az csokor, nekem nagyon tetszik :) És egyedi is, nem a tucat rózsacsokor :)
2013. szept. 12. 15:18
 10/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem giccses.
2013. szept. 12. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!