Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit szoltok hozza? Ilyen csokrot szeretnék az eskuvomre.
Most elgondolkodtattál,én is virágokat nézegetek,és hogy melyiket lehet szépen tartósitani.
De az ilyenek eszembe se jutottak,ezek tényleg maradandóak.
Utána is nézek,hol lehet és milyet csináltatni.
Nekem igy elsőre nagyon tetszenek.
első: ma már kevés helyen szokás a rendes csokrot eldobni
vagy nincs is csokordobás vagy csak egy kisebb egyszerűbb,ugynevezett dobócsokrot dob el a menyasszony
Én maradandót akartam, de így 6 hónappal a lagzi után nem is bánom, hogy nem az lett. Csak rakosgatnám ide-oda, vagy bedobozolva elsuvasztanám a szekrény mélyére, mert ugye nem lehet rendesen tisztítani a portól. Akkor meg mindegy, ha nincs is.
Amúgy szerintem ezt így jó egyben megvenni, itthon én még nem láttam olyan széles és igényes választékot brossokból amiből nyugodt szívvel válogatnék, meg szerintem az agyamra is menne, mire összeáll a dolog. Bár biztos van aki elvállalja.
Amúgy így szép meg minden, nem az, de nekem nem hiányzik hogy húúú meglegyen a csokor. Rózsa-frézia csokrom volt, szépen díszítve, felakasztva lóg, kiszárítottam, szép így is, de kb. már rá sem nézek, most gondoltam rá, hogy lehet ki is hajítom, csak fogja ott a port. Mi a kerámia tortadíszünket raktuk ki a polcra, elég emlék bőven a képek és a videók mellett, nem hiányozna egy ultra-csili-vili csokor, ami amúgy sem megy semmihez a lakásban és ha poros lesz, akkor hogy takarítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!