Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebay.com-ról vagy Ebay. Co. Uk-ról esetleg vásárolt már valaki esküvői ruhát? Ahogy nézegettem elég jó árban vannak. Hogy voltatok vele megelégedve? Megkaptátok a csomagot?
Jó neked megfelel a kínai, de hagyjuk. Nem tudom mennyit ebayezel, hogy nem találkoztál még ilyennel. Ez a Londonban lakok, meg divat cégnél mekkora emberekkel dolgozok is ilyen hagyjuk már téma, én meg maga vagyok a pápa basszus.
Ráadásul a kínaiaknak még nehezebb visszaküldeni, mert elkezdenek magyarázni, hogy "dress best original quality, good, no problem, same you order, perfect dress, no problem, no buy back, good everyone loves dress". Én vettem kínai ruhát, hál istennek nem az esküvőmre, de jó indulattal is JELMEZ amit küldenek, az ellenségemnek sem kívánom. Persze volt ismerősöm, aki nem látta, hogy mi vele baj. Utána látott ugyanabból jót is, azt mondta, hogy most már érti és már ő is látja a különbséget.
Amúgy nem tudom, ki a hülyébb, aki megvesz egy kínaitól egy olyan ruhát, amiről még kép sincs fent, csak arról, amiről másolták, vagy megvesz egy eredeti kitisztítható egyszer használtat, amit 8 szögből fotóztak, amit fel tud próbálni szalonban, sőt még aztán alakítani is lehet.
Ahol voltam ruhát próbálni mondta a csaj, mikor mondtam, hogy ebayen akarom megrendelni, hogy úristen csak onnan ne, neki odahoztak egy ilyen ebay vacakot, hogy szedje rendbe a nagy napra, vasalás, méretre alakítás ugye ott, ahol kell, és hát elkezdte vasalni, már attól félig szétesett a ruha, gyakorlatilag az egészet újravarrta és még úgy is imádkozott, hogy szét ne essen, úgyhogy a 30 ezres hulladékot jól össze kellett tákolni, hogy viselhető legyen, persze ezt a menyasszony nem látja meg el se hiszi, csak tátog, mint a hal, hogy jó az. Mikor megnyugtattam, hogy egyszer használt eredeti annyiért, mint a kölcsönzés, akkor nagyon örült. Megbeszéltük milyen méret lehet, vigyem alakíttatni és ennyi. 120 ezerért volt az, amit náluk kölcsönözni lehetett 130 ezerét.
Egyébként aki nem küld Magyarországra az is elküldi, ha te szervezed le a futárt. DHL egyéb céget nem ajánlok, mert horror az ára, de ha rákeresel elég sok kis futár cég van, akik Mo és Nagy-Britannia között heti kétszer járnak és felveszik a csomagot, majd kiviszik neked. Jóval kisebb összegért, meg én úgy voltam vele, hogy szívesebben bíznék egy ilyen kényes ruhát egy kevesebb cuccot szállító cégre. Ami még fontos, hogy ha ezt lebeszéled az eladóval, akkor kérd meg, hogy állítsa át akkor, hogy hova postáz, nehogy emiatt ne tudj licitálni. Az első ruháról úgy maradtam le, hogy lebeszéltük, hogy neki megfelel, ha paypal fizetés után elküldöm érte a futárt, de a magyar postacímem miatt nem tudtam licitálni, mert az aukciónál az szerepelt, hogy csak UK-be postáz. Vagy, ha van angliai ismerősöd, az ő címét is megadhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!